Torku Konyaspor: 1 - Akhisar Belediyespor: 1

Torku Konyaspor: 1 - Akhisar Belediyespor: 1

Süper Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonu 1. hafta maçında Torku Konyaspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Torku Konya Arena'da oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Torku Konya Arena'da Serkan Çınar'ın yönettiği karşılaşmaya misafir ekip daha etkili başladı. Karşılaşmanın henüz birinci dakikasında Hasan Kabze ile gole çok yaklaşan Akhisar Belediyesi, 17. dakikada Custodio'nun golü ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Güray'ın ortasını kaleci Kaya Tarakçı uzaklaştırmaya çalıştı ancak meşin yuvarlak Douglas Ferreira'nın sırtından sekti ve Custodio'nun önüne düştü. Portekizli orta saha önünde düşen topa düzgün bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Erken gelen golün etkisinden çabuk kurtulan Torku Konya, Ömer Ali ve Alban Meha ile bulduğu pozisyonlarda kaleci Milan Lukac'ı geçemeyince ilk yarı Akhisar Belediye'nin 1-0 üstülüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Selçuk Alibaz ve Halil İbrahim Sönmez'i oyuna alarak başlayan Aykut Kocaman, takımının ikinci yarıya daha baskılı bir oyunla oynamasını sağladı. Karşılaşmanın 63. dakikasında ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruşta topa çok iyi vuran Selçuk'un şutu az farkla auta çıktı. Bu golün hemen bir dakika sonrası kontra atakla rakip kaleye gelen Akhisar Belediyesi'nde Aykut'un ceza sahası dışında vurduğu sert şutu kaleci Kaya aynı güzellikte kurtardı. Akhisar kalesini üst üstte bulduğu ataklarla bunaltan Torku Konyaspor, aradığı golü 79. dakikada Dossa Junior'un kafa golüyle buldu. (1-1) Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Torku Konyaspor, aldığı bir puanla 6. sırada bulunurken, Akhisar Belediyespor ise aynı puanla 9. sırada bulunuyor.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler