Torku Konyaspor: 1 - Trabzonspor: 0

Torku Konyaspor: 1 - Trabzonspor: 0

Spor Toto Süper Lig'de günün son maçında Torku Konyaspor, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Karadeniz Fırtınası deplasmanda esemiyor! Günün son maçında Konyaspor'a konuk olan Trabzonspor karşılaşmayı 1-0 kaybederek dışarıdaki maçlardaki istikrarsız performansını sürdürdü.

Bordo-mavili takımda cezalı Mehmet Ekici'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Aytaç Kara, Belkalem ve Yusuf Erdoğan ile önceki gün affedilen Constant, 21 kişilik futbolcu kadrosunda yer almadı. Torku Konyaspor'da sakatlıkları devam eden Hasan Kabze, Mahlungu ve cezalı Mehmet Uslu kadroya dahil edilmedi.  Torku Konyaspor, önceki hafta oynadığı Kardemir Karabükspor maçına göre bir değişikle sahaya çıktı. Teknik direktör Aykut Kocaman, cezalı Mehmet Uslu'nun yerine Torje'ye forma şansı verdi. Trabzonspor'da ise 25. haftadaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasında oynayan Mehmet Ekici, İshak Doğan ve Aytaç Kara yerine Bosingwa, Mustafa Akbaş ve Soner Aydoğdu sahaya çıktı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarının ardından ikinci yarıda vites artıran ev sahibi Torku Konyaspor 73. dakikada Torje ile golü buldu.

Bu galibiyetle Torku Konyaspor peşpeşe 3. kez kazandı ve 34 puana yükseldi. Bu sezon 5. yenilgisini alan Trabzonspor ise 43 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler