Torku Konyaspor: 2 - Mersin İdman Yurdu: 0

Torku Konyaspor: 2 - Mersin İdman Yurdu: 0

Yeşil-beyazlılar seriyi bozmadı...

Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada gülen taraf ikinci yarıda attığı gollerle Torku Konyaspor oldu. Karşılaşmaya iki takım da hızlı bir başlangıç yaptı. 11 bin 150 taraftarın izlediği karşılaşmada iki takım da golcüleriyle bir çok pozisyon yakaladı. 

Ancak takımlar bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi ve soyunma odalarına eşitlikle gitti. İkinci yarının başlarında da ilk yarıya benzer bir tablo vardı.

Ancak karşılaşmadaki sessizliği 66. dakikada Selim Ay bozdu. Başarılı bir korner organizasyonuyla gelen gol Torku Konyaspor'u Mersin İdman Yurdu karşısında 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da baskılarını arttıran Torku Konyaspor çok geçmeden 2. golü buldu. 70. dakikada Mersin İdman Yurdu kalecisi Nihat'ın büyük hatasını değerlendiren Hasan Kabze skoru 2-0'a getirdi. 

Golden sonra iki takım da pozisyonlar bulsa da maçta başka gol sesi çıkmadı ve sahadan Torku Konyaspor 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ayrıca maçın 76. dakikasında Mersin İdman Yurdu oyuncusu Murat Ceylan oyuna girdikten 1 dakika sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Konyaspor kendi sahasında Aykut Kocaman'la yine 3 puan alarak Konya'daki galibiyet serisini 3'e çıkardı. Ayrıca Torku Konyaspor ligde kendi sahasında bu sezon maç kaybetmedi.

Torku Konyaspor aldığı bu galibiyetle Spor Toto Süper Lig'deki puanını 16'ya çıkarırken, Mersin İdman Yurdu 20 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler