Tosyalıoğluna yeni görev

Tosyalıoğlu'na yeni görev

İl Sosyal Etüt ve Projeler Müdürlüğüne Halit Tosyalıoğlu atandı.

İçişleri Bakanlığınca İllerin güvenlik ve sosyo-ekonomik politikaları konularında uygulanmak üzere gönderilen tedbir ve faaliyetlerin, ilgili birimler ile koordine edilerek il düzeyinde uygulanmasını sağlamak ve uygulamada varsa karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerilerini içeren sonuç raporlarını Bakanlığa göndermek amacı ile kurulan ve Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına başlı olarak çalışacak olan İl Sosyal Etüt ve Projeler Müdürlüğü Valilik bünyesinde Çankırı'da da kuruldu.

Çankırı İl Sosyal Etüt ve Projeler Projeler Müdürlüğüne Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Halit Tosyalıoğlu atandı.

16 Şubat 2012 Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevinden Ayrılan Tosyalıoğlu'nun, müdürlük makamının Valilik katında olacağı ve yeni görevine de pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.

HALİT TOSYALIOĞLU KİMDİR?

1961 Çankırı - Ilgaz doğumlu olan Halit Tosyalıoğlu memuriyete 15 Aralık 1980 yılında Gümüşhane Merkez Atatürk İlköğretim Okulunda öğretmen olarak başladı.

Uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan Tosyalıoğlu, 23 Eylül 2003 tarihinden bu yana da Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta idi.

Halit Tosyalıoğlu ve 2’si kız 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler