Trabzon Başkentte kendine geldi! İZLE

Trabzon Başkent'te kendine geldi! İZLE

Bordo-Mavililer Gençlerbirliği karşısında adeta fırtına gibi esti...

Süper Lig'de 14. haftanın kapanış mücadelesinde Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni deplasmanda Emerson, Halil, Olcan ve Yasin'in golleriyle 4-0 mağlup ederek son 4 lig maçında 3. galibiyetine ulaştı.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN - TIKLA

Karşılaşma adeta golle başladı. Trabzonspor henüz 4. dakikada Emerson ile 1-0 öne geçti. Sağ taraftan Adrian Mierzejewski'nin kullandığı köşe vuruşunda ön direğe iyi hareketlenen Giray Kaçar kafayla dokundu, arka direkte topu iyi takip eden Emerson sol ayağıyla vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.
 
Gençlerbirliği'nde Radosav Petrovic, 17. dakikada topsuz alanda Mustafa Yumlu'nun yüzüne vurması sebebiyle maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
 
Rakibinin eksiğini iyi değerlendiren ve geniş alanda pozisyonlar Trabzonspor 43. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası içinde topu rakibinden kurtaran Adrian'nın pasında sol çaprazda topla buluşan Halil Altıntop ayağının içiyle düzgün bir vuruş yaptı ve skoru 2-0 taşıdı. Adrian Mierzejewski, bu gol pasıyla ligdeki ilk asistine imza atmış oldu.
 
İkinci yarıda oyunu kontrol altında tutan Trabzonspor gollerine devam etti. 57. dakikada ceza yayı ön tarafından kullandığı frikiği doğrudan kaleye gönderen Olcan Adın güzel bir gole imza attı. 3-0.
 
Bordo-mavili ekip, Gençlerbirliği'ne önemli bir pozisyon vermediği karşılaşmada 77. dakikada farkı 4'e çıkardı. Alanzinho'nun pasında Yasin sol kanattan son çizgiye indi ve sıfırdan kaleye vurarak topu filelerle buluşturdu.
 
Trabzonspor kalesinde tehlikeli dakikalar yaşamadığı karşılaşmada Gençlerbirliği'ni deplasmanda 4-0 mağlup ederek son 4 lig maçında 3. galibiyetine ulaştı. Karadeniz temsilcisi bu galibiyetle 22 puana ulaşırken Gençlerbirliği 18 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler