Trabzon da kupaya veda etti

Trabzon da kupa'ya veda etti

Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor’a uzatmalara giden maçta yenilerek Türkiye Kupası’na veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor, deplasmanda konuk olduğu MP Antalyaspor'a uzatmalara giden maçta 2-1 yenilerek kupaya veda etti. Ev sahibi ekip ise adını çeyrek finalde yazdırdı.

Mücadelede 44. dakikada Emrah Başsan attığı golle Antalyaspor'u 1-0 öne geçiren isim oldu. İkinci yarıda oyuna giren Burak Yılmaz, 71. dakikada penaltıdan attığı golle skoru eşitledi 1-1. 90 dakika bu skorla tamamlanırken maç uzatmalara gitti. 91. dakikada Musa Aydın, Antalyaspor'u bir kez daha öne geçirirken, kalan dakikalarda gol olmadı ve ev sahibi ekip çeyrek finale yükseldi. Trabzonspor ise kupaya 'elveda' dedi.
 
ANTALYA KÂBUSU
Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in son döneminde Medical Park Antalyaspor karşısında ligde galip gelemedi. Bordo-mavililer, 2009-2010 sezonunda Antalya'da rakibi ile 1-1 berabere kaldı. 2010-2011 sezonunda her iki takım arasında oynanan maçlar ise 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu sezon ise Trabzon'da yapılan maç 2-2 biterken Antalya'da oynanan maçı ise ev sahibi takım 2-1 kazanmıştı. Bordo-mavililer, ligde rakibi ile son 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
 
TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Taraftarların maça ilgi göstermemesinin sebebi olarak stadın şehir merkezinden uzak olması ve stada toplu ulaşımın bulunmaması olarak gösterildi. Trabzonsporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı. Trabzonsporluların yer aldığı tribünde yaklaşık 30 taraftarın bulunması dikkati çekti.
 
ANTALYASPOR: 2 - TRABZONSPOR: 1
 
STAT: Mardan Stadı
HAKEM: Süleyman Abay
 
ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Musa Nizam, Ali Turan, Minev, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Doğa, Ali Zitouni, Emrah, Jaba
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
 
TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Celutska, Giray, Cech, Zokora, Adrian, Alanzinho, Volkan, Olcan, Halil Altıntop
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
 
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalisti tayin eden maçta Çaykur Rizespor kendi sahasında Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenilerek kupaya vedan eden takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler