Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1

Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1

Bu sezon evinde hiç maç kaybetmeyen Trabzonspor, Beşiktaş'a da geçit vermedi.

Süper Lig'de 2. yarının ilk büyük maçı tam anlamıyla nefesleri kesti. 15. dakikada Emre Güral'ın şık golüyle öne geçen Trabzon'a cevap 85'te Almeida'nın kafasıyla geldi. Ancak 1-1'lik sonuç iki takımı da memnun etmedi.

Maça iki takım da çok hızlı başlarken ilk dakikalar bir çok pozisyona sahne oldu. İlk bölümlerde Beşiktaş'a üstünlük kurmaya çalışan Trabzonspor aradığı golü 15. dakikada buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Emre Güral, düzgün bir vuruşla Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da maçın temposu hiç düşmedi. İki takım da orta sahayı hızla geçerek ceza sahasında gol ararken, daha etkili olan taraf Trabzonspor oldu. Aksayan Beşiktaş savunmasının açıklarını iyi kullanan bordo mavililer, farkı açacak pozisyonlar yakalasa da ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlamak isteyen Beşiktaş, beraberlik golü için vites arttırdı. Ancak Trabzonspor'un hatasız oyunu Beşiktaş ataklarına geçit vermedi. Maçın son dakikalarında tekrar vites yükselten Kartal, 85. dakikada Almeida'nın kafa golüyle skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda galibiyet golüne de çok yaklaşan Beşiktaş, son dakikaları Trabzon yarı sahasında geçirdi.

Ancak kalan dakikalardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Beşiktaş 30 puana yükselirken, Trabzonspor puanını 28'e çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler