Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 1 - İZLE

Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 1 - İZLE

2014'te oynadığı 4 lig maçında da galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, sıkıntılı günler geçiren Kayserispor'u 2-1 yendi ve yılın ilk galibiyetini aldı.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Kayserispor karşısında kart cezalısı olan Zokora'nın yokluğunda orta sahada Bourceanu'ya şans verdi. Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle 3 maçtır görev yapamayan Florent Malouda, Kayserispor maçında da görev alamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor, önde topu tutarak baskı kurmaya çalışsa da başarılı olamadı ve pozisyon bulmakta zorlandı. Sadece Emre'nin iki vuruşunda Sinan'ın kalesinde etkili olabilen ev sahibi karşısında konuk takım, hızlı toplarla gol aradı. 14. dakikada Vanek ile net bir fırsatı kullanamayan Kayserispor, 26'da Biseswar ile yine Onur'u geçemedi. 38. dakikada ise konuk takımın golü geldi. Sağ taraftan Mouche'nin ortasında iyi yükselen Mijailovic'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. İlk yarı bu golle 1-0 sona erdi.

Hami Mandıralı,2. yarıya 2 değişiklikle başlayınca oyunun kaderi de değişti. 46. dakikada oyuna giren Janko ile Henrique'nin etkisiyle oyunun hakimi Trabzonspor oldu. 48. dakikada Adrian'ın klas vuruşuyla dengeyi sağlayan bordo mavililer, 58. dakikada Janko'nun golüyle de 2-1 öne geçti.

2. yarıdaki 4 maçında 2 beraberlik,  2 de yenilgi alan Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 yenerek hem nefes aldı, hem de 7. sıraya kadar yükseldi.

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler