Trabzonspor: 2 - MP Antalyaspor: 0 İZLE

Trabzonspor: 2 - MP Antalyaspor: 0 İZLE

Trabzonspor, konuk ettiği MP Antalyaspor'u 2-0'la geçti, kritik bir galibiyet elde etti.

Trabzonspor, maça hızlı başlarken; henüz 3. dakikada gole çok yaklaştı. Bu dakikada Volkan Şen kaleci Hakan'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu çekti. Top az farkla auta giderken, bordo-maviler mutlak bir golden oldu. Yaşanan tehlikeli pozisyonun ardından oyun durağanlaştı. Buna karşın 27. dakikada Trabzonspor'un golü geldi. Bu dakikada Henrique'nin pasında cezasahası sağ içinde topla buluşan Volkan, şutunu çekti. Kaleci Hakan'ın hatasında top ağlarla buluştu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti.

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE
GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN - TIKLA

İlk yarı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda Trabzonspor oyunu rölantiye aldı. Bordo-maviler, net pozisyonlar yakalayamamasına karşın 82. dakikada ikinci gole Yasin'le ulaştı. Geçen sezonun flaş ismi Yasin, Henrique'nin nefis asistinde kaleci Hakan'ı 2. kez avladı ve Trabzonspor'u iyice rahatlattı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Karadeniz ekibi maçı 2-0 kazandı. Henrique yaptığı 2 asistle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. 
 
Üç hafta sonra galibiyetle tanışan Trabzonspor puanını 34'e çıkardı ve küme düşme potasından uzaklaşma yolunda kritik bir galibiyet aldı. Üstüste üçüncü lig maçından da yenilgiyle ayrılan Antalyaspor ise 37 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler