Trabzonspor: 3 - Balıkesirspor: 2

Trabzonspor: 3 - Balıkesirspor: 2

Trabzonspor'u bu sezon Avni Aker'deki son maçında yıldızı taşıdı. Karadeniz Fırtınası, Cardozo'nun 2 gol attığı maçta Balıkesirspor'u 3-2 mağlup etti.

Maça iki takım da müthiş bir tempoda girerken gol perdesi 28. dakikada açıldı. Hızlı gelişen Balıkesirspor atağında harika bir gol vuruşu çıkaran Aykut Çeviker takımını 1-0 öne geçirdi. Trabzonspor bu gole cebaı ise gecikmedi. 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın müthiş şutunda üst direkten dönen topu kaleciden önce gol yapan Medjani, skora dengeyi getirdi. Öte yandan başarılı savunmacı, Süper Lig'de bu sezonki 7. golünü kaydetti.

1-1'lik eşitlikle geçilen ilk yarının ardından 2. yarıda da tempo dinmedi. 50. dakikada Zeki Yavru'nun adrese teslim ortasını klas bir kafa vuruşuyla gol yapan Cardozo, Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi. 69'da bu kez sahneye Eray Ataseven çıktı ve jeneriklik bir golle Bal-Kes'e tekrar beraberliği getirdi.

Ancak müthiş maçta son sözü Cardozo söyledi. 86. dakikada Yusuf Erdoğan'ın ortasında kafayla topu ağlara gönderen Paraguaylı yıldız, Trabzonspor'a 3 puanı getiren isim oldu.  

Bu sonuçla 56 puana yükselen Trabzonspor, Avrupa kupaları şansını son haftaya taşıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler