Trabzonspor: 3 - Kardemir Karabükspor: 2

Trabzonspor: 3 - Kardemir Karabükspor: 2

23. haftanın son maçında Trabzonspor, Karabükspor 3-2 mağlup etti.

Süper Lig'de perde müthiş bir maçla kapandı!.. Yılmaz Vural ile ilk maçına çıkan Karabükspor'u ağırlayan Karadeniz Fırtınası sezonun flaş ismİ Mehmet Ekici'nin iki gol bir asistle oynadığı karşılaşmada üç puanı 88'de kaptı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarım saatinde tempo olduça düşüktü. Ancak 39. dakikada sonra maç ilginç bir hal aldı. Fırtına bu dakikada Mehmet Ekici ile golü buldu. Sezonun flaş yime süper bir golle Avni Aker'i ayağa kaldırdı. Karabükspor'un gole yanıtı gecikmedi. 43. dakikada Traore ceza sahası önünden düzgün bir vuruşla skoru eşitledi. İlk yarının uzatma anlarında Trabzonspor tribünleri buz kesti. Onur Ayık Karabükspor'u deplasmanda 2-1 öne geçirdi. 

Ersun Yanal ikinci yarıya iki hamle ile başladı. Salih ve Deniz Yılmaz oyuna süren deneyimli teknik adam, Sefa ve Özer'in oyundan aldı. İkinci yarıda Trabzonspor'un yaptığı ataklar 83'te sonuç buldu. Karadeniz Fırtınası yine duran toptan golü buldu. Mehmet Ekici'nin ortasına iyi yükselen Cardozo 6 maç aradan golle buluştu. 88. dakikada Trabzonspor frikik kazandı ve Mehmet Ekici enfes bir frikik golle skoru 3-2'ye getirdi.

Trabzonspor bu galibiyetle 37 puana çıkarken, Karabükspor ise 17 puanda kaldı.

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN - TIKLA

TRABZONSPOR: 3 - KARDEMİR KARABÜKSPOR: 2
Stat: Hüseyin Avni Eker
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

TRABZONSPOR: Hakan Arıkan, Jose Bosingwa, Aykut Demir, İshak Doğan, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz (Dk. 46 Deniz Yılmaz), Özer Hurmacı (Dk. 46 Salih Dursun), Aytaç Kara, Fatih Atik, Erkan Zengin (Dk. 80 Soner Aydoğdu), Oscar Cardozo

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Boy Waterman, Murat Akça, Larrys Mabiala, Emre Özkan, Abdou Razack Traore (Dk. 90 Furkan Özçal), Ahmet İlhan Özek, Samba Sow, Musa Çağıran, Onur Ayık (Dk. 69 Erkan Kaş), Bertul Kocabaş, Joseph Akpala (Dk. 90 Domi Kumbela)

Goller: Dk. 39 ve 89 Mehmet Ekici, Dk. 83 Oscar Cardozo (Trabzonspor), Dk. 43 Abdou Razack Traore, Dk. 45 Onur Ayık (K. Karabükspor)

Sarı Kartlar: Dk. 24 Aykut Demir, Dk. 64 Aytaç Kara, Dk. 71 Deniz Yılmaz, Dk. 79 Mehmet Ekici (Trabzonspor), Dk. 42 Abdou Razack Traore, Dk. 52 Emre Özkan, Dk. 64 Musa Çağıran (K. Karabükspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler