Trabzonspor Avrupa'ya havlu attı

Trabzonspor Avrupa'ya havlu attı

Trabzonspor, Avrupa'ya çok erken havlu attı: 1-1

Makedon temsilcisi Rabotnicki karşısında 90 dakikayı 1-0 önde kapatan bordo mavililer, uzatma dakikalarında yediği golle UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Müthiş bir tempoda başlayan maçın ilk 10 dakikasında Rabotnicki etkili olan taraftı. Ancak ilerleyen dakikalarda sazı eline alan Trabzonspor, rakip kaleyi abluka altına aldı. Bordo mavili temsilcimiz, özellikle Cardozo ile öne geçme fırsatları yakalasa da devre golsüz eşitlikle sona erdi.

OKAY AFFETMEDİ
İkinci yarıda ise sahneye Okay Yokuşlu çıktı. 55. dakikada Özer'in güzel ortasına kafayı uçarak vuran genç oyuncu, Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Bu arada 65. dakikada Rabotnicki'de Dusko Trajcevski 2. sarı kartı görünce Makedon temsilcisi 10 kişi kaldı.

Eksik kalan rakibi karşısında 2. gol için bastıran Trabzonspor, sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunalttı. Ancak müthiş baskı golü getirmeyince karşılaşma uzatmalara gitti.

TRABZON DİREKLERİ DÖVDÜ
İlk uzatmanın son dakikasında Deniz Yılmaz'la gole çok yaklaşan Trabzonspor, direği geçemeyince beklenen gol 2. uzatmaya kaldı.

Ancak bizim beklediğimiz golü maalesef Rabotnicki buldu. 112. dakikada kaleci Onur'un açıldığını gören Markoski, kafayla topu aşırttı ve turu takımına getirdi. Trabzonspor ise Avrupa kupalarına veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler