Trabzonspor Burakla eşitledi - İZLE

Trabzonspor Burak'la eşitledi - İZLE

Fenerbahçe, 3 şutunun direkten döndüğü maçta Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig 33. haftasında, Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta, Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin golü 41. dakikada Cristian'dan gelirken, Trabzonspor Burak Yılmaz'ın 73. dakikadaki golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Fenerbahçe'nin, Alex, Özer ve Bienvenu ile 3 topu direkten döndü.

Maçın geniş özeti için - TIKLA

Bu sonuçla Fenerbahçe 65'e Trabzonspor da 55 puana yükseldi.
 
BURAK REKOR KIRDI
Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşısında bulduğu tek golle, Fatih Tekke'ye ait "Trabzonspor'un bir sezonda en çok gol atan futbolcusu" unvanını ele geçirdi.
 
COLMAN CEZALI
Maçın 65. dakikasında hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırılan Gustavo Colman, cezalı duruma düştü. Arjantinli oyuncu Trabzonspor'un 34. haftada Orduspor deplasmanında oynayacağı maçta forma giyemeyecek.
 
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmaya ev sahipliği yapan Hüseyin Avni Aker Stadı, tarihi günlerinden birini yaşadı. Hafta içinde satışa çıkarılan biletleri üç günde tüketen bordo-mavili taraftarlar, Fenerbahçe maçına bu sezonki karşılaşmalara oranla büyük ilgi gösterdi.
 
Bu sezon ilk kez tribünler tamamen doldu, 24 bini aşkın bordo-mavili taraftar, takımlarına coşkuyla destek verdi. Fenerbahçe taraftarının yer almadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nın misafir takım tribününde kadın ve çocuk taraftarlar yer aldı.
 
Demirören de maçta
Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçildikten sonra ilk kez Trabzon'da karşılaşma izledi.
 
Özel uçakla beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon'a gelen, Trabzonspor Kulübü ile Fenerbahçe'nin kampını ziyaret eden Demirören, daha sonra protokol tribününden karşılaşmayı seyretti.
 
Fenerbahçe yöneticileri yalnız bırakmadı
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin önemli bölümü takımlarının karşılaşmasını izlemek üzere Trabzon'a geldi. Başkanvekili Nihat Özdemir ve Ali Yıldırım'ın da yer aldığı 10 yönetim kurulu üyesi, karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri de maçı izledi.
 
Stoch sürprizi
Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, sürpriz şekilde Stoch'u yedek kulübesinde otururken, Caner'e ilk 11'de görev verdi. En son ligin 27. haftasındaki Sivasspor maçında dizindeki ağrı nedeniyle forma giyemeyen Stoch, 5 haftalık aradan sonra kendini yedek kulübesinde buldu. Caner ise ligin 26. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçından 7 hafta sonra yine ilk 11'de sahaya çıktı.
 
Gökhan Gönül, formasına kavuştu
Teknik direktör Aykut Kocaman, son iki resmi maçta kadroya almadığı Gökhan Gönül'ü ilk 11'de sahaya sürdü.
 
Samsunspor ile yapılan kupa, Bursaspor ile yapılan lig maçında kadroda yer almayan Gökhan Gönül, Orhan Şam'ın yerine Trabzonspor karşısında forma giydi. Emre Belözoğlu dışında Semih Şentürk, Bilica, Gökay Iravul ile tedavileri devam eden Sezer Öztürk ve Özgür Çek ise Trabzonspor maçı kadrosunda yer almadı.
 
Sow, 186 gün sonra Hüseyin Avni Aker'de
Fenerbahçeli Moussa Sow, bu sezon ikinci kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor karşısında mücadele etti. UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Fransa'nın Lille takımı formasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na çıkan ve 1-1 biten maçta takımının 30. dakikada golünü atan Sow, bu kez sarı-lacivertli formayla görev yaptı.
 
Trabzonspor'da 2 eksik
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Vittek ile kart cezalısı Zokora, takımda yer alamadı.
 
Teknik direktör Şenol Güneş, geçen haftaki Galatasaray maçına göre Zokora'nın yokluğunda genç oyuncu Aykut'a forma verdi. Ülkesinde tedavisi tamamlanan ve geçen hafta Trabzon'a dönen Glowacki de ligin 22. haftasındaki Eskişehirspor maçının ardından yedek kulübesinde oturarak, 18 kişilik kadroda yer aldı.
 
''Hababam''lı gönderme
Statta ''Hababam Sınıfı'' filminden, Kemal Sunal'ın Trabzonspor ile ilgili sözlerine yer verildi.
 
Taraftarlar, filmde Fenerbahçe-Trabzonspor maçından dönen öğrenciler arasında yer alan Kemal Sunal'ın, 'Biz iki şeyden çekiyoruz; biri Mahmut Hoca, biri Trabzonspor' repliğine gülerek ve tezahüratlarla tepki verdi.
 
Pankartlı tepkiler
Kale arkasındaki taraftarlar, bulundukları tribünün önüne, 'Bu Tarlayı Süremezsin Aziz'im' yazılı pankart astı. Taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş'in resminin yer aldığı 'Güneşimizsin' yazılı bir de poster açtı.
 
Taratfarlar, ''Çok işler yaptık senin uğruna. Şike yapmak işledi Aziz ruhuma'', ''Paraya karşı, emeğin savaşı'' yazılı pankartlar da astı.
 
TRABZONSPOR: 1 FENERBAHÇE: 1
 
STAT: Hüseyin Avni Aker
 
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz 
 
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Aykut  (Dk. 46 Cech), Colman, Volkan Şen  (Dk. 72 Henrique), Alanzinho, Olcan  (Dk. 46 Halil), Burak 
 
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Caner  (Dk. 46 Stoch), Selçuk, Alex  (Dk. 64 Özer), Sow  (Dk. 87 Bienvenu)
 
GOLLER: Dk. 41 Cristian (Fenerbahçe), Dk. 73 Burak (Trabzonspor)
 
SARI KARTLAR: Dk. 41 Caner, Dk. 64 Volkan, Dk. 66 Stoch, Dk. 78 Bekir, Dk. 80 Cristian (Fenerbahçe), Dk. 65 Colman (Trabzonspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler