Trabzonspor Ersun Yanal ile anlaştı

Trabzonspor Ersun Yanal ile anlaştı

Bordo mavili yönetimin, Fenerbahçe’yi geçen sezon şampiyon yapan Ersun Yanal ile anlaştığı iddia edildi.

Milliyet'in haberine göre; Süper Lig’deki başarısız sonuçlar nedeniyle sezon başında 2 senelik sözleşme imzalayan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in biletini kesen bordo-mavili yönetim, Yanal’a teklif götürdü.

Fenerbahçe’yi geçen sezon şampiyonluğa taşıyan ancak Başkan Aziz Yıldırım’la yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle yeni sezon öncesinde istifa eden Yanal’ın, bordo-mavili yönetimin teklifine olumlu yanıt verdiği belirlendi.

1.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK
Ersun Yanal’ın, Halilhodzic’le yollar resmen ayrıldıktan hemen sonra 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Trabzonspor’un, Yanal’a 1.5 yıl için 3 milyon euro önerdiği vurgulandı.

TEKLİF ALDIĞINI DOĞRULAMIŞTI
Yanal, dün yaptığı yazılı açıklamada, medyada Trabzonspor ile anlaştığı yönünde haberler çıktığını belirterek, "Trabzonspor'un sayın yöneticileri tarafından tarafıma bir teklif yapıldığı doğrudur" ifadesine yer vermişti.

HALİLHODZİC'İN GİTMESİNİ BEKLİYOR
Yanal, yöneticilere, Trabzonspor'un bir teknik direktörü bulunduğunu, bu nedenle böyle bir görüşmeyi uygun bulmadığını kaydederek, "Takımın başında bir teknik direktör varken böyle bir görüşme yapmayı ilkesel ve etik olarak doğru bulmuyorum. Mevcut teknik direktörlerle ilgili karardan sonra teklifi değerlendirebileceğimi ilettim" değerlendirmesini yapmıştı.

YANAL TRABZONSPOR'A YABANCI DEĞİL
Ersun Yanal, 2007-08 ve 2008-09 sezonlarında Trabzonspor’u çalıştırmıştı. 2007-08 sezonunun 11. haftasında Ziya Doğan’ın yerine bordo-mavili takımın başına geçen Yanal, ertesi sezon 29. hafta sonunda görevinden ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler