Trabzonspor kolay geçti - İZLE

Trabzonspor kolay geçti - İZLE

Bordo-mavililer kendi evlerinde Gaziantepspor'u 4-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantepspor'u 4-1 mağlup etti. Ligde Avni Aker'de üst üste 6. maçını da kazanan Şenol Güneş'in öğrencileri puanını 45'e çıkardı. Üst üste 3. yenilgisini alan Gaziantepspor ise 26 puanda kaldı; 3. teknik direktörüyle geçirdiği sezonda küme düşme tehlikesini hissetmeye başladı.

Bordo-mavili ekibe "galibiyeti getiren" isim ise Gaziantepsporlu Ivelin Popov oldu. 6. dakikada kendi kalesine gol atan Bulgar futbolcu, 19. dakikada penaltı kaçırdı. Popov bunların üzerine Mustafa Yumlu'yu düşürerek penaltıya neden olup takımının ipini çekti. Penaltıyı Burak gole çevirdi.

Geçen hafta Antalya'da da gol bulan stoper Mustafa Yumlu, Gaziantepspor ağlarını da sarstı. Olcan'ın transferi karşılığında Trabzon'dan Gaziantep'e giden Sapara, eski takımına attığı golle skoru 3-1'e getirdi. 79'da Karcemarskas, gole giden Burak'ı düşürdü. Litvanyalı file bekçisi kırmızı görünce, oyuncu değişikliği değiştirme hakkı bittiği için kaleye Sapara geçti. Penaltı gole çeviren Burak ligdeki gol sayısını 27'ye çıkarıp skoru belirledi: 4-1.

7. YABANCI HİKMET KARAMAN!
Ancak tabii ki maçın en önemli olayı Gaziantepspor'un 4 dakika boyunca 7 yabancıyla oynayarak kural ihlali yapmasıydı. 61'de Cenk'i oyundan çıkaran Hikmet Karaman, Sosa'yı soktu. İşte bu dakikadan sonra sahada Gaziantep adına sahada 7 yabancı (Karcemarskas, Ivan, Dany, Sapara, Sosa, Popov ve Binya) oynamaya başladı. 65'te Popov'un yerine Turgut Doğan girdi ama çok geçti. Gaziantepspor kural ihlali yaptığı için skor 4-0 Trabzonspor lehine tescil edilecek. 4 gol de atan isimlere yazılacak.

BURAK, KULÜBEYLE KAVGA ETTİ!
İlk yarının son dakikasında 3'e 2 pozisyonda pas vermek yerine kaleyi deneyen Burak Yılmaz'a, Trabzonspor yedek kulübesinden tepki geldi. Burak sinirlenip el kol hareketi yaptı. Ancak Şenol Güneş duruma el koydu.

TRABZONSPOR: 4 - GAZİANTEPSPOR: 1

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Serkan Akarca, Mehmet Cem Hanoğlu

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Mustafa, Celustka, Cech, Aykut, Colman (Dk. 82 Henrique), Volkan Şen (Dk. 75 Alanzinho), Olcan, Halil (Dk. 70 Barış Özbek), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Binya, Dany, Ivan De Souza, Bekir Ozan (Dk. 58 Muhammed), Sezer, Sapara, Yasin, Cenk (Dk. 61 İsmael Sosa), Popov (Dk. 65 Turgut Doğan)
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk. 6 Popov (kendi kalesine) Dk. 56 ve 79 (penaltılardan) Burak, Dk. 65 Mustafa (Trabzonspor), Dk. 69 Sapara (Gaziantepspor)
KIRMIZI KART: Dk. 79 Karcemarskas (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Dk. 20 Mustafa (Trabzonspor) Dk. 23 Binya, Dk. 58 Sezer, Dk. 78 Dany (Gaziantepspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler