Trabzonspor nihayet kazandı: 3-2

Trabzonspor nihayet kazandı: 3-2

İkinci yarıya oldukça kötü başlayan Trabzonspor Sivasspor’u devirerek adeta hayata döndü!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor nefesleri kesen mücadelede Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Zorlu deplasmandan galip dönen bordo-mavili ekip, zirve yarışında kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Sonucu ligin zirvesi ve alt sıraları için önem taşıyan maç, golle başladı. Maçın henüz ikinci dakikasında Brezilyalı yıldızı Jaja'nın attığı golle 1-0 öne geçen Trabzonspor, bu golün verdiği moralle etkili ataklar geliştirdi, ancak ilk yarıda ikinci gole ulaşamadı.

Maçın ilk yarısında rakibine oranla daha rahat bir futbol sergileyen bordo-mavili ekip, Sivas deplasmanında soyunma odasına 1-0 önde girmeyi başardı.

Ev sahibi Sivasspor ise 2. dakikada yediği golün şokunu bir süre üzerinden atamadı. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağlayama çalışan Sivasspor, bulduğu fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 geride girdi.

Maçın ilk yarısını Jaja'nın attığı golle 1-0 önde tamamlayan Trabzonspor, son anlarında zorlandığı maçta Burak Yılmaz ile 2  gol daha buldu. Bordo-mavili ekip, sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 47'ye çıkardı.

Maçın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan ev sahibi Sivasspor ise 2 kez beraberliği yakaladığı maçta, 85. dakikada Burak Yılmaz'ın golüne engel olamayarak sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Sivasspor, 16 puanda kaldı.

SİVASSPOR-TRABZONSPOR

STAT: 4 Eylül
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet Yıldız, Eneramo

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Piotr Brozek, Selçuk, Colman, Burak, Engin, Jaja, Umut

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler