Trabzonspor'dan buraya kadar

Trabzonspor'dan buraya kadar

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 2-0 kaybettiği maçın rövanşında Juventus'a aynı skorla yenildi ve Avrupa defterini kapattı.

2. tur rövanş maçında Juventus'u konuk eden Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı sakatlığı düzelen Malouda'yı ilk 11'de oynatırken, forvette tercihini Janko'dan yana kullandı. Bordo-mavili takımın ligin 19. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sakatlanan Fransız oyuncusu Florent Malouda, iyileşmesinin ardından yeniden takımdaki yerini aldı. Lig ve Avrupa'da olmak üzere son 4 resmi maçta forma giyemeyen oyuncunun takıma dönmesiyle genç futbolcu Yusuf Erdoğan, kadroda kendine yer bulamadı. Hami Mandıralı, forvette de tercihini geçen hafta Kayserispor maçında ikinci yarıda oyuna giren ve takımının galibiyet golünü kaydeden Marc Janko'dan yana kullandı. Forvet oyuncuları Paulou Henrique ve Emre Güral ise yedek kulübesinde yer aldılar.

Mandıralı, Juventus ile deplasmanda oynanan ilk maça göre 3 değişiklik yaptı. Genç teknik adam, Emre Güral, Colman ve Bourceanu'yu yedek soyundururken ilk maçta oynamayan Janko, Malouda ve Adrian kendilerine ilk 11'de yer buldular.

Karşılaşmaya iyi başlayan ekip takım konuk takım oldu. İlk 20 dakikada 7 kez Onur'un kalesini yoklayan İtalyan ekibi,  golü buldu. 18. dakikada Peluso'nun pasında, ceza alanı içindeki Giovinco'nun yerden şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak'dan dönen topu Vidal filelerle buluşturdu. Bu gol temsilcimizin ümitlerini iyice azalttı. Oyundaki kontrolü bırakmayan Juve,33. dakikada farkı ikiye çıkardı.

Marchisio'nun uzun pasında, cezalanı içinde topla buluşan Giovinco'nun ortasında, altı pas içinde Osvaldo kafa vuruşuyla topu kaleci Onur Recep Kıvrak'ın solundan filelere gönderdi...

Maç boyunca etkili olamayan temsilcimiz, önemli bir fırsat bulamadan maçı tamamladı. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Juventus, tur atlayan takım oldu. Siyah beyazlılar, son 16'da kendileri gibi İtalyan olan Fiorentina ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler