Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta

Trabzonspor'un az önce sona eren kongresinde yeni başkan resmi sonuçlara göre 22 oy farkla Muharrem Usta seçildi.

Bordo Mavili kulüpte rekor katılımla gerçekleştirilen kongrede oy sayım işlemi sona erdi ve 7.395 üyenin oy kullandığı açıklandı. İbrahim Hacıosmanoğlu bordo, Muharrem Usta mavi, Celil Hekimoğlu ise sarı renkli pusulalarla yarıştığı kongrenin son anları nefesleri kesti. Son 2 sandığa önde giren Celil Hekimoğlu'nu Muharrem Usta son sandıkta yakalayarak öne geçti ve 3049'e karşı 3071 oy alarak 22 farkla seçimi kazandı.

 

Açıklanan sonuçlarla birlikte mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gözyaşlarına boğuldu. Salonda 'büyük başkan' tezahüratı yapıldı.

 

Resmi olarak saat 16.00'da bitecek oy kullanma işlemi katılımın fazla olması nedeniyle salonda bulunan her üyenin oy kullanmasına müsade edilerek bir süre daha uzatıldı. Resmi sürenin dolmasıyla birlikte Hayri Gür Spor Salonu'nun kapıları kapatıldı ve sadece içeride bulunan delegelerin oy kullanmasına müsade edildi. Saat 16.50 itibariyle kalan üyelerin de oylarını kullanmasıyla birlikte Trabzonspor'un yeni başkanını belirleyecek seçim işlemine geçildi.

MUHARREM USTA
Asil üyeler: Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy
 
Yedek üyeler: Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

MUHARREM USTA KİMDİR? 
Muharrem Usta 1965 Trabzon doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni mezunu olan Usta, 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu. Usta, evli ve üç çocuk babasıdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşı olarak bilinen Usta, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

MUHARREM USTA'NIN VAATLERİ NELERDİ?
Muharrem Usta'nın en önemli vaadi Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yapan teknik direktör Mircea Lucescu'ydu. Dünya kulübü olmak gerektiğini öne süren Usta Trabzonspor teknik direktörlüğüne Mircea Lucescu'yu getirmek istiyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler