Transaero, Moskova-Antalya seferlerine başladı

Transaero, Moskova-Antalya seferlerine başladı

Rusya'nın ikinci büyük havayolu şirketi Transaero haftanın her günü Antalya Havalimanı'na inecek.

Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Aeroflot'tan sonra tarifeli sefer düzenleme izni alan Rusya’nın ikinci en büyük havayolu şirketi Transaero Havayolları, 7 Ağustos 2013 itibari ile ilk tarifeli seferini gerçekleştirdi.
 
Yıl boyunca haftanın her günü gerçekleştirilecek olan seferler 26 Ekim 2013 tarihine kadar Moskova’nın Domodedovo Havaalanı’ndan Antalya’ya Boeing 747-400 tipi uçaklar ile gerçekleştirilecek. Transaero Havayolları 26 Ekim 2013 tarihinden itibaren ise Moskova’nın Vnukova Havalimanı’ndan Boeing 767 ve 737-800 serisi uçaklar ile tarifeli seferlerine devam edecek.
 
ICF AIRPORTS KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLEDİ
Rusya'dan gelen ilk sefer nedeniyle 2011 yılında Avrupa Havalimanları Birliği (ACI Europe) tarafından “10 - 25 milyon yolcu” kategorisinde “Avrupa’nın En İyisi” seçilen Antalya Havalimanı ICF Airports, Transaero Havayolları’nın gerçekleştirdiği ilk Antalya seferinin yolcularına, özel bir karşılama kokteyli düzenledi.
 
Transaero’nun Antalya Havalimanı ICF Airports’a yaptığı ilk seferinin yolcuları, ICF Airports tarafından çiçek ve çikolatalarla karşılandı. Sefere katılan tüm yolcu ve mürettebatın katılımıyla gerçekleşen karşılama kokteyli Antalya Havalimanı II.Dış Hatlar Terminali’nde ICF Airports tarafından düzenlendi.

rusya-antalya-cankiri-sozcu-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler