TSKyı hacklediler!

TSK'yı hacklediler!

RedHack bu kez T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2. Komando Tugay Komutanlığı bünyesindeki evrakları yayınladı.

Eylemleriyle sık sık adından söz ettiren Redhack grubu bu kez TSK'yı hackledi. RedHack’ın yayınladığı dokümanda T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2. Komando Tugay Komutanlığı bünyesinde pek çok evrak bulunuyor.

Keskin nişancılarından, muhabere elemanlarına kadar, tugayda görevli her askeri personelin, doğum yerlerine kadar dökümünün bulunduğu belgeleri yayınlayan RedHack, “Biz bu bilgileri ele geçirebiliyorsak yabancı servisler ne yapıyordur? İşte ülkeyi koruyanların hali, küçük bir örnek” diyerek eylemini duyurdu.
 
TSK’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.
 
Redhack grubu bugün twitter hesabından yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti: "Yayınladığımız belgelerde insanları tehliye atanları yayınlamadık. Zaten yabancı servislerin ve cemaatin elinde olan sıradan belgeleri yayınladı. Biz sadece halkın ve haklının tarafıyız"
 
Hacker grubu, Uludere katliamının aydınlatılmaması, subay ve astsubayların haklarının tanınmasını da hatırlatarak "Yani kısacası halkın değil ABD'nin ordusu olmayı görev edinmiş bir ordu varsa bizde ona karşı eleştirilerimizi kendi yöntemimizle yaparız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler