Tuğrul Türkeş ihraç edildi!

Tuğrul Türkeş ihraç edildi!

MHP Merkez Disiplin Kurulu toplandı ve...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul eden Türkeş, MHP tarafından 26 Ağustos'ta tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Parti yetkilileri, tebligatın yapılmasının ardından geçen 1 haftalık yasal süre içinde Türkeş'in savunmasını yazılı ya da sözlü olarak yapmadığını belirtti. Bunun üzerine bugün toplanan MHP Merkez Disiplin Kurulu'nun Türkeş'in kesin ihracına karar verdiği kaydedildi.

"GİZLİ OY AÇIK TASNİF..."
Konuyla ilgili olarak MHP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiş bulunan Yıldırım Tuğrul TÜRKEŞ hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası 05.09.2015 tarihinde(bugün) münderecatı müzakere edilmiş, yapılan müzakereler sonucunda GİZLİ OYLAMA-AÇIK TASNİF usulü ile oylama ve sayım yapılarak;

MHP Ankara /Çankaya İlçe Teşkilatı üyesi Yıldırım Tuğrul TÜRKEŞ'in Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 78/4 - (c), (d), (e), (i) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden 'KESİN ÇIKARMA' cezası ile cezalandırılmasına, OY BİRLİĞİ ile karar verilmiştir." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler