Tüketici derneği bu şikayete şaştı kaldı

Tüketici derneği bu şikayete şaştı kaldı

Evli kadın bakın hangi nedenle soluğu dernekte aldı...

Evlilik yıldönümlerinde eşine cinsel güç artırıcı bitkisel ilaç alan kadın, ertesi sabah Tüketici Koruma Derneği’ni arayarak şikayetçi oldu. Kadın, gecesinin kabusa döndüğünü öne sürerek, ilacı satan firmayı mahkemeye verip veremeyeceğini sordu.

Tüketiciyi Koruma Derneği yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Kocaeli Çayırova İlçesinden aradığını söyleyen 27 yaşındaki A. G., 6’ncı evlilik yıldönümlerinde eşine cinsel gücü artıcı bir ilaç verdiğini, ancak ilacın gece boyunca eşine etki etmediğini söyledi. İlacı aldığı şirket hakkında suç duyurusunda bulunmak istediğini ifade eden A. G., dernek görevlilerine yasal bir hakkının olup olmadığını sordu.

Vaktinde de gelmedi

A. G., “Günler öncesinden sipariş verdiğim ilaç vaktinde gelmediği gibi, eşime de hiçbir etki göstermedi. Bütün gecemiz kabus gibiydi. Bu şirketi mahkemeye vermek için bana ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?” diye sordu. Tüketiciyi Koruma Derneği yetkililerinin kadına, ürünün satışının serbest olup olmadığının belirlenmesi için kendilerine getirmesini istediklerini, incelendikten sonra öneride bulunabileceklerini söyledikleri belirtildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler