Tuncel Kurtiz'in rolü De Niro'ya

Tuncel Kurtiz'in rolü De Niro'ya

Hayata gözlerini yuman Tuncel Kurtiz'in, ölmeden önce Mevlana rolü için Özkan İpek'e söz verdiği ortaya çıktı.

'Ertuğrul Gazi' dizisinin yapımcısı Özkan İpek, Mevlana rolü için teklif götürdüğü Oscarlı oyuncu Robert De Niro'yu ikna etmek için önümüzdeki hafta ABD'ye gidecek.

Duka Film'in sahibi Özkan İpek, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunun anlatılacağı 'Ertuğrul Gazi' dizisindeki 'Mevlana' rolü için Robert De Niro'ya teklif götürdü. Yapımcının 'Mevlana' rolü için ilk olarak eylül ayında Etiler'deki evinde hayata gözlerini yuman Tuncel Kurtiz'le görüştüğü de ortaya çıktı. İpek'in vefatından önce telefonda Kurtiz'le görüştüğü ve "Muhteşem Yüzyıl dizisi bittikten sonra senaryoyu okurum. Uygun olursa tabii ki oynarım" cevabını aldığı öğrenildi.

DE NİRO'DAN CEVAP BEKLENİYOR
Kurtiz'in hayata gözlerini yummasının ardından yapımcı Özkan İpek, 'Mevlana' rolü için arayışa girdi ve Oscar ödüllü Robert de Niro'ya ilk bölümde oynaması için teklif götürdü. Oscarlı oyuncudan "Okuduğum birçok senaryo var. Ancak 'Mevlana' rolü için 'Ertuğrul Gazi'de oynayabilirim. Kararımı kısa sürede size bildireceğim" yanıtını alan İpek, sabırsızlıkla gelecek cevabı bekliyor.

İLK BÖLÜM 2 MİLYON TL
İlk bölümü yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak dizi için İpek, önümüzdeki hafta Amerika'ya giderek Robert de Niro'yla görüşecek ve onu ikna etmeye çalışacak. İpek, Robert De Niro'dan olumlu cevap alırsa zaman kaybetmeden Türk oyuncularla görüşerek kadroyu tamamlayacak. Robert De Niro, teklifi kabul ederse Türkiye'ye gelecek ve yaklaşık 10 gün kalacak. Dizinin çekimlerine mayıs ayının son haftası başlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler