Tuncelide mayınlı tuzak: 1 asker şehit

Tunceli'de mayınlı tuzak: 1 asker şehit

PKK'lıları yakalamak için başlatılan operasyonlar kapsamında Nazimiye ilçesi kırsalında teröristlerin döşediği mayın patladı

TUNCELİ'nin Nazimiye ilçesi yakınlarında PKK'lı teröristleri etkisiz hala getirmek için dün başlatılan ve 1 uzman çavuşun şehit edilmesi, 1 uzman çavuşun yaralandığı operasyon kapsamında PKK'lılar ile Nazimiye İlçesi Doğantaş Köyü yakınlarında sıcak temas sağlandı. 

Helikopterlerin bombaladığı bölgeden dumanlar yükselirken, silah ve bombardıman seslerinin de çevredeki yerleşim birimlerinden rahatlıkla duyulduğu belirtildi. 
 
BİR UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLMUŞ BİR ASKER YARALANMIŞTI
 
Nazimiye ilçesi Doğantaş Köyünün kırsal kesimindeki ;oprasyon sırasında mayınlı tuzak kurarak 1 uzman çavuşun şehit olmasına ve birinin de yaralanmasına yol açan PKK'lıların izini süren güvenlik güçleri, sayıladı 10 kadar değerlendirilen PKK'lı grubu bugün öğlen saatlerinde Alacık Köyü'nün hemen karşısında bulunan Doğantaş Köyü ile Şehit Memet Jandarma Karakolu arasıdaki Doğantaş Köyü kayalıklarında tespit etti. 
 
Bölgeye Sikorsky helikopterler ile çok sayıda özel eğitimli tim ;indirilirken, PKK'lılar ile sıcak temas sağlandı. Bölgeye gönderilen 2 Kobra helikopteri bölgeye havadan bombadı. Silah ve bombardıman seslerinin çevredeki yerleşim birimlerinden rahatlıkla duyulduğu belirtildi. Bölgede başlatılan operasyon kapsamında çıkan çatışma sürüyor. (Kaynak: haberturk.com-dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler