Tur operatörleri Çankırıda

Tur operatörleri Çankırı'da

KUZKA tarafından düzenlenen tanıtım turu çerçevesinde Çankırı'ya gelen tur operatörü temsilcilerini Başkan İrfan Dinç ağırladı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından düzenlenen tanıtım turu çerçevesinde kentimize gelen tur operatörü temsilcilerini Belediye Başkanı İrfan Dinç, Tarihi Çamaşırhane’de ağırladı.

Amaçları Çankırı’nın turizm alanında adını duyurarak kente katkı sağlamak olan tur operatör temsilcileri, Başkan İrfan Dinç eşliğinde, belediye tarafından restore edilen Çankırı Araştırmaları Merkezi’ne gittiler. Bizzat Başkan Dinç’in kendisi tarafından tanıtılan ve anlatılan arşivlerle, konuklar, Çankırı’nın tarihini ve kültürünü daha yakından tanıma fırsatı buldular. Konuklar, bu kadar küçük nüfuslu bir kent için böylesine geniş bir arşiv ve kaynak beklemediklerini dile getirerek şaşkınlıklarını ifade ettiler.
 
Türkiye’nin önde gelen tur operatörü temsilcileri, iki gün boyunca Çankırı’nın tarihi, kültürel yerlerini gezip doğal güzelliklerini keşfederek kentimiz hakkında, ilgili kurum ve kuruluşlara değerlendirmelerde bulunacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler