Turgay Başyayladan yeni bir program

Turgay Başyayla'dan yeni bir program

Çankırı'nın evladı Turgay Başyayla, yaz aylarında Samanyolu TV'de "Davetsiz Misafir" adlı bir programla hayranlarının karşısına çıkacak.

Samanyolu TV’de, sunuculuğunu Turgay Başyayla’nın üstlendiği yepyeni gezi-eğlence programı “Davetsiz Misafir”, izleyenleri ve türkü sevenleri ekrana kilitleyecek. Ünlü türkücü Başyayla, yurdumuzun keşfedilmemiş diyarlarını dağ tepe gezerek Anadolu’nun türkü haritasını çıkaracak.

Anadolu’nun birbirinden güzel türküleri ile hareket ve enerji kazanan “Davetsiz Misafir” programında yöresel türküleri, yöresel eğlenceleri ve yöresel tatları, o yörenin insanından dinleme fırsatı bulacaksınız. Her yörenin yemeğini türküler eşliğinde tanıyacaksınız.

Türkülerin peşinden koşan Başyayla, program boyunca bilmediğimiz türküleri, ezgileri seslendirecek ve bu türkülerin çok özel hikayelerini izleyiciler ile paylaşacak.

Davetsiz Misafir, türkülerin, halayların, zeybeklerin, horonların, geleneksel mutfağımızın gerçek ustaları ve kaynağı olan Anadolu’nun sahiplerine, bu toprakların sakinlerine misafir olacak.

Yapımcılığını Mustafa Savaş’ın, sunuculuğunu Turgay Başyayla’nın üstlendiği “Davetsiz Misafir” ilk bölümüyle 6 Temmuz Çarşamba günü saat 22.15’te Samanyolu’nda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler