Turgut Altınok AK Partiden istifa etti!

Turgut Altınok AK Parti'den istifa etti!

MHP'ye katılması bekleniyor...

2009 yerel seçimlerinde adayların YSK’ya bildirileceği son gün Ankara Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekilen Turgut Altınok AK Parti’den istifa etti.
 
İstifasını doğrulayan Altınok, “Bundan sonra ne olacak? MHP’ye katılacağınız iddia ediliyor” sorusuna ‘Hayırlısı olsun. Kararımızı verdiğimizde kamuoyuna açıklayacağız’ yanıtını verdi.
 
Aynı partide olmalarına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le yıllarca yıldızı barışmayan Altınok 2009 seçimlerinde adaylıktan çekilme gerekçesini, ‘Keçiören Belediye Meclis üye listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı’ olarak açıklamıştı.
 
O dönemde Altınok’a kasetli şantaj yapıldığı iddia edilse de Altınok bu iddiaları yalanlamış ancak, sözü edilen kaset elden ele dolaştırılarak iddiaların doğruluğu ispatlanmaya çalışılmıştı.
 
'A TAKIMI' İLE ÜN YAPMIŞTI!
AK Parti'den istifa eden Turgut Altınok; 3 dönem Keçiören Keçiören Belediye Başkanlığı yapmış ve ilçede muhaliflerine korku salmak amacıyla kurmuş olduğu 'A Takımı' ile tanınmış ve gerek yazılı gerekse görsel medyada bu ekibin icraatleri belediye başkanlığı döneminde bolca yer bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler