Turgut Altınok o saldırıyı anlattı

Turgut Altınok o saldırıyı anlattı

Keçiören'deki seçim ofisine silahlı saldırı düzenlenen eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, saldırıyı VATAN'a değerlendirdi.

Altınok, "Acizliğin, çaresizliğin göstergesi. Bizi tehditler, şantajlar yolumuzdan çeviremez. Anketlerde yüzde 61-63 çıkıyoruz. Bunu görüyorlar tabii" dedi. Altınok olayı şöyle anlattı:

"CUMARTESİ AÇACAKTIK"
"Seçimde ana karargah olacaktı. Bugün açacaktık (cumartesi) ama açamadık. Günlerdir çalışmaları tamamlamak için uğraşıyoruz. Hepsini bitirmiştik. Saldırı sırasında içerde uyuyan bir de elemanımız vardı. Olayı bizzat yaşıyor. Üç el pompalı tüfekle ateş ediyorlar. Uyku sersemi dışarı çıkıp 'Ne yapıyorsunuz' diye bağırınca bir araca binip kaçıyorlar. Üç el ateş ediyorlar ama saçmalar tüm camları indiriyor. En büyük tesellimiz çalışanımıza bir şey olmaması. Allah korusun ölebilirdi, yaralanabilirdi. Can kaybı olmadığına seviniyoruz."

"Ayrıca bayraklarımızı kesip bizim resimlerimizi alıyorlar. Polisimiz olayın peşinde. Sağolsunlar Emniyet birimleri ellerinden geleni yapıyorlar. "

DELİKANLILIĞA SIĞMAZ...
"Her seçim böyle şeyler yapıyorlar. Birilerini suçlamak için erken. Elimizde bir delil, belge henüz yok. Ben de hemen kimseyi suçlamak istemiyorum. Dediğim gibi her seçimde bu tür şeylerle karşılaşıyoruz. Ama ne tehdit, ne şantaj bizi yolumuzdan çeviremez. Yolumuza devam edeceğiz. Kavgayla bir işimiz yok. Silahla, dövüşle işimiz yok. Bundan sonuç almak da mümkün değil. Demokrasi var. Sandığa gidilecek ve vatandaşın seçtiğine saygı gösterilecek. Yapılan acizliğin ve çaresizliğin gösterisi."

"Çirkin, ahlaki olmayan çamurlar her dönem yapılıyor. Yiğitliğe de delikanlılığa yakışmayan, ahlaki olmayan, seçimden netice alamayacakların bu tür çalışmalar yaptıklarına dair duyumlarımız var. Yani çamur ve iftiralarla dolu bir çalışma yapacakları duyumunu biz de alıyoruz. Son anketlerde 61-63 arası çıkıyoruz. Bunu görüyorlar. Ama herkes bilsin ki vatandaş her şeyin farkında. Vatandaşların bana gösterdiği bu sevgiyi kırmak için ahlaki olmayan, çamur ve iftira kampanyasına hız v erecekler gibi gözüküyor. Dediğim gibi Emniyetimiz çalışıyoruz. Onlardan gelecek sonucu bekleyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler