Turgut Ünal bulunmaz hint kumaşı mı?

Turgut Ünal bulunmaz hint kumaşı mı?

Mahkeme kararıyla yerinden olan Turgut Ünal'a, yeni müdürlük koltuğu jet hızıyla gerçekleştirildi.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Vali Şemsettin Uzun'un gözde bürokratı Turgut Ünal, yine gündemde.

Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü görevini sürdüren Mehmet Nuri Bilgiç'in görevden alınarak yerine Turgut Ünal'ın atanma kararı mahkemeden döndü.

Açtığı davayı kazanan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi eski Müdürü Mehmet Nuri Bilgiç'in görevine mahkeme kararı ile iadesiyle "açıkta kalan" Turgut Ünal, bu kez Tarım Meslek Lisesi'ne "asaleten" müdür olarak atandı.

17 Aralık 2010 tarihinde yapılan "asaleten atama" işlemi sonrası yeniden aynı gün İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki Şube Müdürlüğüne "görevlendirme" yapılan Turgut Ünal, gözde bürokratlığını hız kesmeden sürdürüyor.

ASLINDA NE OLMALIYDI?
Mehmet Nuri Bilgiç'in mahkeme kararıyla tekrar görevine dönüşünden sonra, Turgut Ünal'ın daha önceki görev yerlerinden Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı görevi ile birlikte, branşının uygun olduğu (muhasebe) Kızılırmak ÇPL ya da Yapraklı Halk Eğitim Müdürlüğündeki görevine gitmesi gerekiyordu.

Yine her zaman olduğu gibi Eğitim Kurumları Yönetici Atama Yönetmeliğinin 8. maddesine aykırı olarak branşı ile ilgisi olmayan, öğretmen olarak atanamadığı Tarım Meslek Lisesine "müdür" olarak atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler