Turgutluspor camiası da orta hakeme tepkili!

Turgutluspor camiası da orta hakeme tepkili!

Teknik Direktör Koray Cinel "Çankırı'dan 3 puanla dönememizin tek nedeni maçın orta hakemidir" dedi.

Çankırıspor'la Çankırı'da 1-1 berabere kalan Turgutluspor, dünkü maçın orta hakemi Ercan Hellaç’a tepki gösterdi.

Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel ve Kulüp Başkanı Murat Ayhan deplasmanda oynadıkları Çankırı maçının ikinci yarısın da iki net penaltılarının çalınmadığını söyleyerek, maçtan sonra maçın orta hakemine ateş püskürdü.
 
Turgutluspor 6 eksik oyuncuyla gittiği zorlu Çankırı deplasmanında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve evine 1 puanla dönmek zorunda kaldı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel, ”Oldukça eksik bir kadroyla buraya geldik ama oynayacak oyuncularımdan hiç şüphem yoktu. Hepsi sahaya çıktı ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Onları tebrik ediyorum. Buradan 3 puanla dönememizin tek nedeni maçın orta hakemidir. 2’inci yarıda iki net penaltımızı çalmayarak bizi 3 puandan etmiştir. 2 haftadır Turgutluspor rakipten çok hakemlerle mücadele etmek zorunda kalmıştır. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum emeklerine sağlık aslanlar gibi mücadele ettiler” dedi.
 
KULÜP BAŞKANI MURAT AYHAN DA BENZER TEPKİ GÖSTERDİ
 
Karşılaşma sonrası hakeme veryansın eden diğer isim ise Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan oldu. Ayhan, “2 haftada hakemler 4 puanımız çaldılar” diyerek, “Bu maçta hakem ilk yarı iyi bir performans sergiledi. İkinci yarı ise rakip için ne gerekiyorsa yaptı. 2 net penaltımızı görmezlikten geldi. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Bu arada kırmızı-siyahlılar yoğun mesaisine devam ederken, hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Tepecikspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Çankırıspor maçında oynayan oyuncular antrenmanda düz koşu yaparken, kadroda yer almayan oyuncular dar alanda pas ve şut çalıştı. Çankırıspor maçı ile cezası biten Raşit, Özkan ve Şevket bu hafta yeniden takımlarında ki yerini yeniden alacaklar. Sakatlıkları süren Bahadır ve Necati’nin tedavilerine devam edilirken, Youssef’in durumunun Pazar günü maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler