Türk dizi tarihinin en iyi sezon finali - İzle

Türk dizi tarihinin en iyi sezon finali - İzle

Ekranların en asabi komiseri Behzat Ç. sezon finalinde hayranlarını ekranlara kilitledi.

Yayınlandığı günden itibaren fenomen haline gelen Behzat Ç. sezon finalinde de hayranlarını ekranlara kilitledi.

Star Tv'de Pazar akşamları yayınlanan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Dizisi, dün akşam sevenlerinin karşısına sezon finali ile çıktı.

Dizinin SEZON FİNALİ için TIKLA

ŞULE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI
İzleyiciler için en büyük yıkım Şule oldu. Behzat'ın hayatına kızı Berna'nın ölümünden sonra aniden giren Şule'nin gerçek yüzü ortaya çıktı. Behzat Ç.'nin yıllar önce birlikte olduğu Mine'den bir çocuğu olduğu ve bu çocuğun da Şule olduğu ortaya çıktı. Şule, başkomiserin terk ettiği annesi Mine intihar edince kendini Behzat'ı yani babasını bulmaya adamıştı.

KIZININ MEZARI BAŞINDA ÖĞRENDİ
Tüm bu olayları kızının mezarı başında elleri ve kolları bağlı şekilde kendisine "Baba" diye hitap eden Şule'nin sözleriyle öğrenen Behzat Ç., elindeki silahı çene altına dayayarak ateş etti. Ancak Behzat'ın böyle bir tepki verebileceğini tahmin etmiş olan Ercüment Çözer, Behzat'ın silahındaki kurşunları boşaltmıştı. Ercüment'in Behzat'ın üzerine yıktığı suçlar ve onun evinde kaldığını gösteren delilleri polise ve savcı Esra'ya yollaması olayları daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu. İzleyenlerin hayran kaldığı final sahnesi ise "Türk dizi tarihinin en iyi sezon finali" dedirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler