Türk kızları süper erkekleri ise basit

Türk kızları süper erkekleri ise basit

Moda sohbetine katılan Q7, 'Türk kızları İtalya ile rahatlıkla yarışabilir. Portekiz ve İspanya'dan önde. Erkeklerin seçimi ise tarz bakımından basit

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma, Türkiye'deki sosyal yaşam ve moda konusunda Portekiz Fashion TV'ye çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye'de bu konuda sadece Guti'yi kendine rakip gördüğünü söyleyen Quaresma, 'Türkiye'de forma giyen yerli ve yabancı oyuncular tarz bakımından basit seçimler yapıyor'  şeklinde konuştu.

RAHATSIZ EDİLİYORUM
Türk kızlarının ise tarz olarak İtalya'yla rahatlıkla yarışabilecek durumda olduğunu, Portekiz ve İspanya'nın çok önünde bulunduğunu dile getiren Quaresma, 'İngiliz kızları ise sadece teşhirci. Türk kızları ise çok güzel giyiniyor' ifadesini kullandı.

Türkiye'de kızlar tarafından çok fazla rahatsız edildiğini de söyleyen Portekizli yıldız, bu yüzden ilk başlarda sık sık telefon değiştirmek durumunda kaldığını da ifade etti. Quaresma, 'Ama artık telefonumu değiştirmekten vazgeçtim. Benimle tanışmak isteyenler, hatta evime gelip benimle birlikte olmak isteyenler oluyor. Benimle tanışması için çevirmenime kız arkadaşını ayarlama sözü verenler bile oluyormuş. Bu Türkiye'de çok normalmiş' diye konuştu.

kaynak: aksam.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler