TÜRKAVdan şekersiz üzüm hoşafı

TÜRKAV'dan şekersiz üzüm hoşafı

Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle yapılan etkinlik Karatekin Parkı'nda gerçekleştirildi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı tarafından Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitler günü nedeniyle Karatekin Parkında şehit düşen Mehmetçiklerimiz anısına kuru ekmek ve şekersiz üzüm hoşafı dağıttı. 

Büyük bir katılın olduğu programa MHP İl Başkanlığına yeni seçilen Arif Soysal da katıldı. Programın açılışında bir konuşma yapan TÜRKAV Çankırı Şube Başkanı İsa Bölükbaşı, “Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı olarak bu yıl geleneksel olarak 4.sünü düzenlediğimiz Çanakkale cephesinde savaşan Mehmetçiğin bir günlük iaşesi olan kuru ekmek ve şekersiz üzüm hoşafı ikramımıza hepiniz hoş geldiniz” dedi.
 
Çanakkale Savaşı’nın Türk tarihi açısından önemli bir nokta olduğunu anlatan Bölükbaşı, “Çanakkale; bir metre kareye altı bin merminin düştüğü, Düşmanın dahi kahramanlığını, insanlığını övdüğü Mehmetçiğin tarih yazdığı bir destan, 250 bin şehidin kefensiz yattığı, gelinlerin dul, çocukların yetim kaldığı, 7 den 77 ye top yekûn Türk milletinin şanına şan kattığı ve bir devrin battığı yerdir.”
 
Programa katılan MHP 21. dönem Milletvekili İrfan Keleş, "bu topraklar kolay vatan olmadı" diyerek “Tek bir Türk bu dünyada kalmayıncaya kadar bu topraklara hakim olmak emelleri çıldınlıktır, gaflettir, delaletttir, hesap etmesinler. Çanakkale'ye bütün dünya geldi ne oldu, dönüp gitmek zorunda kaldılar.” dedi.
 
cankiri-turkav-hosaf-sozcu-resim-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler