Türkeş değil manken Şancı konuştu

Türkeş değil manken Şancı konuştu

Ak Parti'de Bengi Yıldız vakası giderek büyüyor.

Hürriyet yazarı Demirhan Hararlı'nın haberine göre, Said Kaddafi’nin sevgilisi olarak adını duyuran, ardından İdo Tatlıses’le aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Ebru Şancı’nın Bodrum’da MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in oğlu ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş ile çekilen görüntüleri olay yarattı.

"NE KADAR MUTLU OLDUĞUMU GÖRMÜYOR MUSUNUZ"
Şancı, Maça Kızı Otel’in plajında samimi şekilde görüntülendiği Türkeş’le ilgili sorulara, “Ne kadar mutlu olduğum fotoğraflardan anlaşılmıyor mu? Şu an mutluyum ve bu konuda tek kelime etmek istemiyorum.' diye konuştu...
 
ebru-sanci-malatya-sozcu-resim-072.jpg
 
KİM BU EBRU ŞANCI
Kim ne derse desin garip bir hayatı var Ebru Şancı’nın. Malatyalı bir ailenin kızı. Bir dönem Kaddafinin oğluyla aşk yaşayan Şancı, bugün magazin gündeminin en çok konuşalan isimlerinden biri..
 
Ebru Şancı 31 Ağustos 1981 senesinde doğdu.. Babasını 10 yaşında kaybetmiş. “Babam yaşasaydı o da beni 17’imde zorla evlendirirdi,” diyeceği için bu bilgi önemli. Serpilip boyu bosuyla dikkat çekince, bütün zamane kızları gibi kendisini bir manken ajansında bulmuş ve Süha Özgermi’nin yarışmaya sokmadan birinci ilan ettiği ‘güzel’lerden biri olmuş.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler