Türkiye birincisi oldular

Türkiye birincisi oldular

Çankırı İsmet İnönü İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri Türkiye genelinde yapılan kariyer 2. deneme sınavında birinci oldu.

İsmet İnönü İlköğretim Okulu 3/B sınıfı Türkiye genelinde yapılan kariyer 2. deneme sınavında birincisi oldu.

Türkiye genelinde yapılan ve 3. sınıflarda 8 bin 470 öğrencinin katıldığı kariyer sınavında Türkiye 1. olan 3/B sınıfını ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek gerçekleşen başarıdan dolayı öğrencileri kutladı.

Öğrencileri sınıfında ziyaret eden ve başarılarından dolayı kutlayan Petek, “Bu başarı bir ekip işidir. Öğretmeni, öğrencisi, velisi ve okul yönetimi el birliği ile yaptıkları çalışmalar başarının en büyük anahtarıdır” dedi.

Öğrencilere başarılarından dolayı da hediye veren Petek, 3/B sınıfı öğretmeni Mehmet Gökşin’i de gayretlerinden dolayı tebrik etti.

EN BÜYÜK PAY SINIF ÖĞRETMENİ
MEHMET GÖKŞİN'İN

Sınıf velileri Semih Ağır ve Demet Koçhisarlı da sınıflarının 3 senedir hem Çankırı hem de Türkiye genelinde başarı elde ettiğini, bu başarıda en büyük payın ise sınıf öğretmeni Mehmet Gökşin’e ait olduğunu söylediler. 1 veya 2 kişinin değil 25’den fazla öğrencinin aynı başarıyı gösterdiğini de aktaran veliler, “Öğretmenimizin başarılı çalışmaları sonrasında başarı tüm sınıfa yayıldı. Çocuklarımız artık gerçekten okumayı ve araştırmayı çok seviyor” dediler.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler