Türkiye Şampiyonasında 5 Çankırılı finalist

Türkiye Şampiyonasında 5 Çankırılı finalist

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında 5 Çankırılı sporcu finale yükselmeyi başardı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası bugün ve yarın yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.

Çankırı'nın 20 sporcu ile katıldığı şampiyonada Yıldızlar'da 2, Gençler'de 2 ve Büyükler'de 1 sporcumuz birincilik için bugün ve yarın ringe çıkacaklar.

Bugün saat 14.00'de başlayacak olan Yıldızlar final müsabakalarında 63 kg Sevilay Dursun Kars bölgesinden, 66 kg Betül Mercan da Trabzon bölgesinden katılan sporcularla birincilik için mücadele verecek.

GENÇLER VE BÜYÜKLER FİNALLERİ CUMARTESİ GÜNÜ
Çankırılı bayan boksörlerin başarılı olduğu şampiyonada Gençler 54 kg Sümeyye Kesikoğlu Bursa bölgesinden, +81 kg'da Canan Metin de İstanbul Fenerbahçe kulübünden müsakalara katılan rakipleriyle şampiyonluk mücadelesi için cumartesi günü ringe çıkacak.

Cumartesi günü birincilik için ringe çıkacak bir diğer sporcumuz ise Büyükler'de Dünya 3'üncüsü Emine Bozduman. Türkiye birinciliği için Trabzonlu rakibiyle mücadele verecek olan Bozduman'ın şampiyonadan birincilikle ayrılması sürpriz olmayacak.

cankiriliboksorleraltinpesinde-sanliurfa-resim-01.jpg

cankiri-boks-resim-01.jpg

cankiriliboksorler5altinpesinde-resim-01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler