Türkiyede adam gibi muhalefet yok!

Türkiye'de adam gibi muhalefet yok!

Başmüzakereci Egemen Bağış önemli gerçeği tekrarladı.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gezi Parkı olaylarının, Türkiye’de ciddi bir muhalefetin bulunmadığını gösterdiğini ifade ederek, ’’Gezi Parkı’nda başlayan eylemler gösterdi ki, Türkiye’de adam gibi muhalefet yok. Adam gibi muhalefet olmadığı için halk taleplerini sokaklarda dile getirdi’’ dedi.
 
AB Bakanı Bağış, burada yaptığı konuşmada, Kayseri’ye her geldiğinde şehri daha gelişmiş ve değişmiş bulduğunu ifade ederek, Kayseri’nin gösterdiği bu gelişimle gurur duyduğunu bildirdi. Şehrin gelişmesinde Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin büyük gayretleri olduğu kadar, vatandaşların da tartışılmaz desteklerinin bulunduğunu vurgulayan Bağış, ’’Kayseri, ekonomi ve sanayide olduğu kadar, siyasette de bir marka şehir olmuştur’’ diye konuştu.
 
TÜRKİYE'DE ADAM GİBİ MUHALEFET YOK!
 
Gezi Parkı olaylarında 24 saat içinde 78 ilde gösteriler düzenlendiğini vurgulayan Bağış, ’’Biz Türkiye’nin en örgütlü teşkilatıyız ama bu 24 saatte 78 ilde böyle bir nümayiş yapabilir miyiz, bilmiyorum. Hepsinde sloganlar aynı, pankartlar aynı. Örgütlü bir iş olduğu belli. Ancak bu olaylar gösterdi ki, Türkiye’de adam gibi bir muhalefet yok. Muhalefet olmayınca da halk taleplerini sokaklarda dile getirdi. Kayseri’den o eylemci gençlere sesleniyorum, bir parti kursunlar, biz de karşımızda ciddi bir muhalefet görürüz, kendimize bir çeki düzen veririz. Ancak o eylemciler, bir Duran Adam olayını çıkardılar. O duran adamı bari CHP’nin başına getirsinler. Hiç olmazsa o Duran Adam, CHP’deki duran adamlardan daha iyi iş yapar’’ diye konuştu.
 
2014’te Türkiye’nin önünde 2 büyük seçim olduğunu vurgulayan Bağış, tüm teşkilatların bu seçimlere çok iyi hazırlanmaları gerektiğini bildirdi. Bağış, ’’Türkiye’de ilk defa halk cumhurbaşkanını seçecek. Bu çok önemli. Sizlerden iyi bir çalışma bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler