Türkiyeden ayrılacağım

"Türkiye'den ayrılacağım"

Cinsiyetini değiştiren ünlü oyuncuya ölüm tehdidi...

Son olarak geçen yıl TRT 1’in “Yamak Ahmet” dizisinde Anna karakterine hayat veren Nil Erkoçlar’ın cinsiyet değiştirdikten sonra Rüzgar Erkoçlar olduğunu açıkladıktan sonra muhafazakâr çevrelerden ölüm tehditleri almaya başladığı ortaya çıktı.

 
Nil Erkoçlar’ın bu nedenle dün uzun süredir beraber olduğu Müge isimli sevgilisiyle oturduğu evi terk edip şehir dışına çıktığı belirtildi. Birkaç hafta gözlerden uzak kalmayı planlayan Erkoçlar için tehditler devam ederse devletten koruma talebinde bulunulacak. Erkoçlar adına çok sayıda sahte twitter ve facebook hesabı da açıldı. Kısa sürede yüzlerce kişinin takip etmeye başladığı onlarca hesapla ilgili yasal işlemlerin başlatıldığı açıklandı.
 
DİZİ TEKLİFİ ALDI
Bağlı bulunduğu ajansa gelen iş tekliflerini “Ben artık oyunculuk yapmak istemiyorum, çok sıkıldım. Türkiye’den ayrılacağım, yurtdışına yerleşeceğim” diyerek reddettiği öğrenildi. Şimdi erkek kimliğiyle oyunculuğa devam etme kararı alan Erkoçlar, iş teklifleri almaya başladı.
 
AİLESİ KIZGIN
Ünlü oyuncu Nil Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirip  Rüzgar adını alması bir haftadır Türkiye kamuoyunda en çok konuşulan konuların başında..
 
Rüzgar Erkoçlar'ın bu kararı almasında ailesine haber vermediği iddia edildi. İddialara göre, bu kararı medyadan öğrenen aile ise duruma tepkili.
 
''NİL'E KONUŞTUĞU İÇİN KIRGINIZ''
Vatan gazetesinden Özlem Ülkü'ye konuşan ailesi çok dertli. "İnanın ailece şok olduk. Bize haber vermedi. Annem ve babam da konuştuğu için Nil'e kırgın. Bu durum babamın hoşlanmadığı bir durum oldu. Halbuki 1 sene önce de oyunculuğu bırakmıştı. Bir sürü iş teklifi geliyordu, ancak kabul etmiyordu.
 
''NİL'İ RAHATSIZ EDECEKLER''
Şimdi bu olaylardan sonra ben insanlara, soranlara sana ne der geçerim, insanların ağzını bir şekilde kapatırım. Benim ve ailemin tek üzüldüğü ve endişe ettiği: biz Türkiye'de yaşıyoruz, bir Avrupa ülkesinde yaşamıyoruz. Tamam Nil'i savunanlar da olacaktır, ama bir o kadar insan da ona kötü gözle bakıp, rahatsız edecektir. Kardeşimi çok üzecekler. Nil zaten çok hassas, kişilik olarak da hassas. Bu yüzden de ne olursa olsun onun yanında olacağız."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler