Türkiye’nin elindeki yıkıcı dini bilgi

Türkiye’nin elindeki yıkıcı dini bilgi

Araştırmacı-yazar Aytunç Altındal, Habertürk TV'de katıldığı Öteki Gündem programında belgenin içeriğini açıkladı.

Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut bugünkü köşe yazısında dile getirdiği konu, önümüzdeki günlerde hayli tartışma yaratacağa benziyor. Turgut'un, Habertürk TV'de gerçekleştirdiği Öteki Gündem programının son konuğu araştırmacı-yazar Aytunç Altındal'dı. Altındal programda ortaya öyle bir iddia attı ki, buyrun, o iddiayı ve yaşanılanları Serdar Turgut'un kaleminden okuyalım:

"Bundan bir süre önce Adana Ceyhan’da yapılan bir kazıda, içeriği açıklandığında Hıristiyan âlemini darmadağın edecek bir belge bulundu.

Çok önemli bir belge olduğundan ve bunu ele geçirmek isteyebilecek birçok güç bulunacağından belge hemen özel korumaya alındı.

Güvenlik nedeniyle korumanın nerede olduğunun açıklanmaması kararı da alındı.

İçeriğini de gizli tutmaya çalışıyorlar. Ancak değerli araştırmacı Aytunç Altındal, katıldığı son Öteki Gündem programında bu belgenin içeriğini açıkladı.

Hıristiyanlığın ilk dönemlerinde yine önde gelen Hıristiyanlar tarafından oluşturulan belgede, “İsa aslında kimdir?” sorusuna cevap veriliyormuş ve Hıristiyan âleminin İsa sandığı o resmin aslında başkasına ait olduğu belgeleriyle açıklanıyormuş.

Kabul edersiniz ki asırlardır İsa olduğunu sanıp bir imaja tapan Hıristiyan âlemi bu bilgi açıklandığı zaman büyük bir kimlik krizine girecek.

O nedenle belge şimdi devlet koruması altında özel bir kasada tutuluyor.

Birçok gücün bu belgeyi çalıp imha etmek isteyeceği açık; bunların başında da Vatikan geliyor tabii ki. Ayrıca imha etmeyip bunu satmaya çalışacak hırsızlar da eminim bu konuda istihbarat toplamaya çalışıyorlardır.

Bütün ısrarlarımıza rağmen programda Aytunç Altındal, belgenin tutulduğu yeri söylemedi. O da bazı karanlık güçlere ipucu vermekten çekiniyordu.

Acaba bu belgeyi koruma altına alan Türkiye, yeri geldiğinde kullanmak için mi elinde tutuyor bu gizli ve son derece önemli belgeyi.

Ne dersiniz?"

(Kaynak: haberturk.com-serdar turgut)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler