Türkiyenin ilk tescilli trans güzeli

Türkiye'nin ilk tescilli trans güzeli

Trans kadınlar arasında düzenlenen Miss Queen adlı güzellik yarışmasında Çağla Akalın birinci oldu.

Türkiye'de bir ilk yaşandı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim'de trans kadınlar arasında düzenlenen Miss Queen adlı güzellik yarışması yapıldı. Ve yarışmanın birincisi Çağla Akalın oldu.
 
Yakında İsrailli şarkıcı Dana International ile düet yapacağını açıklayan Türkiye'nin ilk tescilli trans güzeli Çağla Yaralı, yarışmadan sonra Hürriyet'ten Okan Baştürk'e sorularını cevapladı.
 
"TRANSLARIN GÜCÜNÜ İSPATLADIK"
-Yarışmaya neden katıldın?
"Yarışmaya katılma sebebim trans bireylerin her şeyi başarabilecek güçte ve kabiliyette olduğunu ispatlamak için" diyen Çağla Akalın, "Bu yarışma kutuplarda yapılsın, oraya da giderim!" dedi.
 
"DEMET AKALIN'A DA HAYRANIM ÇAĞLA ŞİKEL'E DE"
-İsmini ve soyadını aldığın iki ünlü isme hayran mısın, yoksa “Onlardan daha güzelim” mesajını mı veriyorsun alt metinde?
Çağla Akalın ismini bana hak verdi diyen tescilli güzel, "Demet Akalın'a da hayranım, Çağla Şıkel'e de. Bir nebze olsun onlara benziyorsam gurur duyarım! Ama yarışma fotoğraflarından sonra şimdi de Esra Erol'a benzetiyorlar. Artık kime benzediğimi bilmiyorum! Bildiğim tek şey ben Çağla Akalın'ım." diye konuştu.
 
cagla_1028.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler