Turnuvada finale bir adım

Turnuvada finale bir adım

Başkent'te düzenlenen gençler futbol turnuvasında çeyrek final maçları oynandı ve yarı finale kalan 4 takım belli oldu.

Çankırı Gençlik Derneği  2. Futbol  Turnuvası’nda  5. hafta çeyrek final maçları ile tamamlandı. Yarı finale yükselmek için 8 takımın mücadele ettiği çeyrek final maçlarında rakiplerini yenmeyi başaran Aliözü Gençlik, Akçaören Gençlik, Dumanlı Gençlik ve Sancar Gençlik yarı final maçları oynama hakkı kazandılar. 

aliozu-resim-04.jpg

Heyecanın dorukta olduğu maçlara Çankırılıların ilgisi büyüktü.  Çeyrek finalde en farklı skoru Kırsakal Gençlik’i 5-1 ile geçen Aliözü Gençlik  elde ederken en çekişmeli maç Sancar Gençlik’le Elmalık Gençli arasında oynanan Sancar Gençlik’in 4-3 galip geldiği maç oldu. Toplam 21 golün atıldığı çeyrek final maçlarında rakip ağları havalandırmayı başaramayan tek takım ise Yuva Gençlik oldu.

Yarı final maçlarında Akçaören Gençlik’le Dumanlı Gençlik, Sancar Gençlik’le de Aliözü Gençlik mücadele edecek. Maçlar 15 Mayıs Pazar günü Keçiören Sanatoryum Fatih Terim Parkı içinde yer alan halı sahalarda 16.00-17.00 ve 17.00-18.00 saatleri arasında oynanacak.

sancar-resim-05.jpg

Çankırı’nın çeşitli ilçe, belde ve köy takımlarından oluşan 32 takımın katıldığı turnuvada yarı finale yükselmeyi başaran 4 takım, Orta’dan Akçaören ve Sancar’ın yanı sıra Kurşunlu’dan Dumanlı ve Çerkeş’ten Aliözü oldu.

GOL KRALLIĞINDA TAŞOĞLU ZİRVEDE!

idris-gol-kral-resim-02.jpg

Toplam 123 farklı oyuncunun gol ile tanıştığı turnuvada rakip ağları 14 kez havalandıran Sancar Gençlik takımından İdris Taşoğlu zirvede bulunuyor. Yarı final maçları öncesinde krallık koltuğunun sahibi olan İdris Taşoğlu (2+4+3+1+4) olmak üzere oynadığı 5 maçta da gol kaydetmeyi başardı. 11 gol ile 2. sırada bulunan Akçaören Gençlik’ten Cemal Karabacak ise (3+1+1+3+3) olmak üzere attığı gollerle oynadığı 5 maçta da gol atarak zirvenin en yakın takipçisi durumunda.

10 Golü bulunan Kırsakal Gençlik’ten Sabri Erşen ve 9 golü bulunan Poyraz Gençlik’ten Sefa Şentürk takımları yarı finale yükselmeyi başaramadığı için zirve takibini yarıda bıraktılar.

Gol sıralamasında ilk 2 sırada bulunan oyuncuları takip eden 3. oyuncu ise bu hafta gol atmayı başaramayan 9 gole sahip Aliözü Gençlik’ten Tuncay Çamdibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler