Tüyler ürperten ifade!

Tüyler ürperten ifade!

Eşini ve 3 çocuğunu öldüren babanın ifadesi tüyler ürpertti... ‘Önce eşimi öldürdüm sonra tek tek çocukları’

Eşini ve 3 çocuğunu öldüren babanın ifadesi tüyler ürpertti: “Önce eşimi öldürdüm. Ardından küçük oğlum Görkem’i boğdum, hırıltı çıkarınca elime bıçak alıp öldürdüm. Gökdeniz sese uyanınca onun da boğazını kestim. Sonra küçük kızım ağlayınca elimle yüzünü kapatarak boğdum”

Kocaeli'de Kocatepe Mahallesindeki dehşet evinde yaşanan vahşetle ilgili tüm detaylar ortaya çaıktı. Pazartesi akşamı anne Aysel G. (25) ile 45 günlük bebeği Aysima, 5 yaşındaki Görkem ve 7 yaşındaki Gökdeniz'in evlerinde öldürülmüş halde bulunmalarının ardından kayıp olan baba Ramazan G., önceki gece yakalandı. Polis önce bir haftadır ortalarda görünmeyen Ramazan G.'nin otomobilini evinin yakınında buldu ve pusuya yattı. Ramazan G. çok geçmeden aracın yanına gelince gözaltına alındı. 
 
'KÜÇÜK OĞLUMU BOĞDUM'
 
Ramazan G., saat 04.00 sıralarında polisin "Gel ailenin yanına gidelim, aileni gör" demesi üzerine korkunç cinayetleri itiraf etti. 7 Ocak Pazartesi sabahı cinnet geçirip önce eşini boğarak öldürdüğünü söyleyen Ramazan G.'nin ifadesi tüyler ürpertti: "Eşimin ardından küçük oğlum Görkem'i boğdum. Görkem hırıltı çıkartınca elime bıçak alıp öldürdüm. Aynı odadaki oğlum Gökdeniz sese uyanınca onun da boğazını kestim. Sonra küçük kızım ağlıyordu. Onu da elimle yüzünü kapatarak boğdum. Evden çıktım, arabama bindim, ormanlık alana gittim. Akşam üzeri eczaneye uğrayıp fare zehiri alarak cinayet akşamı tekrar eve döndüm. Fare zehirini içtim, ama bayılmışım, bir süre sonra kendime geldim. Sonra evden tekrar çıktım. Hereke ve Karamürsel'e gittim. Çarşamba günü tekrar eve geldim, yine fare zehiri içtim, fakat yine ölmedim. Arabam arıza yapınca, oraya bıraktım. Çalıştırmak için geldiğimde yakalandım. Cinayetleri cinnet geçirdiğim için işledim. Pişmanım."
 
3 BIÇAK KULLANMIŞ 
 
Ramazan G.'nin cinayette ekmek bıçağı ve maket bıçağı olmak üzere 3 bıçak kullanıp bunları sobaya attığı öğrenildi. 5 yaşındaki Görkem'in vücudunda 14 bıçak darbesi olduğu, Gökdeniz'in ise sadece boğazının kesik olduğu öğrenildi. 
 
TUTUKLANDI
 
Emniyetteki sorgusu tamamlanan Ramazan G., çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler