Tuzla'da patlama: Yaralılar var

Tuzla'da patlama: Yaralılar var

Tuzla'da 3 katlı bir binada doğalgazdan kaynaklandığı belirtilen patlama meydana geldi...

Tuzla’da 3 katlı apartmanın ikinci katında patlama meydana geldi. Çevreyi savaş alanına döndüren patlamada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Patlamanın etkisiyle eşyalar çevreye savrulurken ağaçların üzeri elbiselerle doldu.

Tuzla Şifa Mahallesi Emiroğlu Caddesi Hamit Kaplan Sokak’ta 3 katlı apartmanın ikinci katında sabah saat 08.30 sıralarında patlama meydana geldi. Hasan Ören, eşi ve çocuklarının uykuda olduğu sırada meydana gelen patlamanın ardından başlayan yangın binayı sardı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri, sağlık görevlileri, İGDAŞ ekipleri ve polis ekipleri gönderildi. İGDAŞ ekipleri doğalgazı keserken itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Evde bulunan 2’si çocuk 4 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Vücutlarında yanıklar olduğu öğrenilen yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Patlamanın etkisiyle duvarlar yıkılırken, eşyalar ve cam çerçeveleri metrelerce uzağa fırladı. Etrafa savrulan elbiseler ise bahçedeki ağaçların dallarına takıldı. Evin önündeki bir otomobil de patlamadan zarar gördü.

Olayın tanıklarından Necdet Aydın, “Yatıyorduk. Öyle bir patlama oldu ki deprem olduğunu zannettik. Orta katta patlama oldu. Yangın çıktı. Hortumla söndürmeye çalıştım” Başka bir vatandaş ise balkondaki demir korkulukların yerlerinden çıkıp karşı binanın duvarına saplandığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler