Uçak gövde üzerine iniş yaptı!

Uçak gövde üzerine iniş yaptı!

Antalya'da SKY Havayolları'nın Baden- Antalya seferini yapan uçağı, iniş yaparken pist başında sağ tekeri kırılınca gövde üzerine iniş yaptı.

İçinde 156 Alman yolcu bulunan Boing tipi uçağın, Antalya Havalimanına inişi sırasında sağ teker üst kolu kırıldı. Bir süre motorunun üzerinde sürüklenen uçakta bulunan yolcular büyük panik yaşadı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ
Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza sonrası yolcular güvenli bir şekilde tahliye edilip otellerine gönderildi.Bugün Almanya’nın Baden kentinden içinde 156 alman yolcusuyla birlikte havalanan SKY havayollarına ait Boing 747 tipi yolcu uçağı, saat 12 45 sıralarında Antalya Havalimanı” na inişi sırasında büyük tehlike atlattı.

Olumsuz hava koşullarının hüküm sürdügü Antalya”da  Havalimanı’na inişi sırasında pistle buluştuğu anda sağ tekerin üst  kolu kırılan uçak, görgü tanıklarının ifadesine göre bir süre motorun üzerinde sürüklendi. Antalya Havalimanı ekiplerini anında müdahalesiyle yolcular uçaktan tahliye edilip otellerine gönderildi.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.Antalya Havalimanı”ndan sorumlu Vali Yardımcısı  Mehmet Yavuz kazanın ardından uçuşlarda herhangi bir aksama olmadığını, şu anda pistin kenarına alınan uçak için İstanbul’dan ekip beklendiğini söyledi.

Uçakta yaşadıkları paniğin ardından  yara almadan tahliye edilen yolcular, iniş sırasında bir patlama duyduklarını, sonra duman gördüklerini ve büyük panik yaşadıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler