'Uçuracağım' dedi tecavüz etti!

'Uçuracağım' dedi tecavüz etti!

Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yaşanan iğrenç olayın zanlısı Arapça Öğretmeni Yunus D.'nin yurt dışına kaçtığı iddia edilmekte.

Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesinde Arapça öğretmenliği yapan Yunus D.'nin, liseli öğrencisiyle defalarca zorla cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki İmam Hatip Lisesi'nde Arapça öğretmeni olarak görev yapan Yunus D., iddialara göre, 17 yaşındaki öğrencisi Z.C.'ye önce tecavüz etti, ardından da 'muta nikahı' kıymak istedi. Muta nikahını reddeden Z.C., kendisini kandırarak zorla cinsel ilişkiye girdiğini iddia ettiği öğretmeni hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÖĞRENCİSİNİN PEŞİNİ BIRAKMADI
Edinilen bilgiye göre Trabzon İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden 4 yıl önce Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne tayin olan Yunus D. adlı öğretmenin, bir yıldır peşinde koştuğu öğrencisi Z.C.'ye, boş bir evde zorla tecavüz ettiği iddia edildi. Tecavüze uğrayan Z.C.'nin daha sonra şantaj yaparak defalarca genç kızı iğfal ettiği ifade edildi. Mağdure Z.C. bir süre sonra başından geçenleri polise anlatmaya karar verdi. Birçok kez öğretmeninin evinde cinsel ilişkiye zorlandığını anlatan Z.C., öğretmen Yunus D.'nin yanı sıra okul müdürü Alaattin D. ve müdür başyardımcısı Alaattin O. ile öğretmenler Salim G. ve Kemal K. hakkında da şikayetçi oldu. Polis sadece 4 öğretmenin şüpheli olarak ifadesini alabilirken, tecavüzcü öğretmen Yunus D.'nin yurt dışına kaçtığı ve her yerde arandığı kaydedildi. 

tecavuz-yunusdoksanoglu-sozcu-resim-akcaabat-08.jpg

YÖNETİCİLERİN DE İFADESİ ALINDI
Okulda S.G. adlı hocanın, kendisini, 'naklini alıp gideceksin, bunları kimse bilmeyecek' şeklinde tehdit ettiğini belirten Z.C., olayı bildikleri halde bir şey yapmayan Okul Müdürü Alaattin D., Müdür Başyardımcısı Alaattin O., öğretmenler Salim G. ve Kemal K. hakkında da şikayetçi oldu. Polis, 4 öğretmenin şüpheli sıfatıyla ifadesini aldı. Tecavüz şüphelisi öğretmen Yunus D'nin ise yurt dışına kaçmış olabileceği tahmin ediliyor. 

İDARİ SORUŞTURMADA BAŞLATILDI
Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir yıl önce başlayan ve tüm okulun haberdar olduğu skandalla ilgili olarak Trabzon Valiliği, idari soruşturma başlattı. Öğretmen Yunus D. hakkında başlatılan soruşturma kapsamında okulda birçok öğretmenin yanı sıra öğrencilerin de ifadesi alınmaya başlandı. Öğretmen Yunus D.'nin meslekten ihraç edilebileceği belirtildi.

BASINDAN GİZLENMEYE ÇALIŞILDI
Öte yandan sözkonusu skandalın yoğun çabalarla basından gizlenmeye çalışıldığı, hastanede yapılan muayenelerde ve emniyette yürütülen soruşturmada olayın gizli tutulmaya çalışıldığı bu sebeple de ulusal basına yansımadığı ifade ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler