Uğur Tütünekerden Fenerbahçeye ders

Uğur Tütüneker'den Fenerbahçe'ye ders

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Fenerbahçe galibiyetiyle ligin ilk haftasında gündeme oturdu.

Eski bir Galatasaraylı olan Uğur Tütüneker, Torku Konyaspor'un teknik direktörü olarak çıktığı maçta 2-0 geriden geldikleri Fenerbahçe maçını 3-2 tamamlayarak ligin ilk haftasına damga vuran isim oldu.
 
ONMİLYONLARCA EUROLUK TRANSFERLER
Fenerbahçe, Kuyt, Emenike, Alper Potuk gibi milyonlarca euroya transfer edilen yıldız oyuncularıyla lige damga vurma hazırlıkları yaparken Süper Lig'e yeniden adım atan Torku Konyaspor'un mütevazi bütçesi ve kadrosuyla Fenerbahçe'yi iki farkla gerideyken yenmesi, futbolun sadece paradan ibaret olan bir oyun olmadığını gösterdi.
 
FENER'E DERS VERDİ
Özellikle ikinci yarıda Fenerbahçe'nin sağ kanadındaki aksamayı fark eden Uğur Tütüneker iki oyuncu değişikliğiyle maça damgasını vurdu. Form grafiği düşük olan Mehmet Topuz'un üzerine oynayan Tütüneker, Fenerbahçe'ye futbolun sadece para olmadığını gösterdi.
 
2-0'dan gelip Fenerbahçe'yi 3-2 yenen Torku Konyaspor'da teknik direktör Uğur Tütüneker, maç sonrasında çok mutlu olduğunu söyleyerek, şunları ifade etti:
 
"FENERBAHÇE'DEN ÇOK KORKMUŞLAR"
"Çocukları kutlamak lazım. İlk yarı karakter olarak hiçbir şey gösteremedik. Fenerbahçe'den çok korkmuşlar. Buna gerek yoktu.
 
"İNANAMIYORUM"
İkinci yarı elimizden gelen her şeyi yaptık. Şans da yanımızdaydı. Her zaman böyle skorlar olmuyor. Hâlâ inanamıyorum. Önemli bir galibiyetle lige başladık. Fenerbahçe galibiyeti çok önemli.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler