Uğurun kırmızısı, 1 puanın sevincini unutturdu

Uğur'un kırmızısı, 1 puanın sevincini unutturdu

Pazar günü kendi evinde Gebzespor'u 3-1 gibi

bir skorla geçerek Beypazarı'na moralli gelen Çankırı Belediyespor, istediğini aldı: 0-0

Stat: Şehir
Hakemler: Sefa Demir ***, İlhan Akşakar **, Barış Önal **

Beypazarı Şekerspor: Önder **, Erhan *, Serkan Sevinç **, Serkan Pala **, Ali **, İsmail **, Hüseyin **, Caner * (Dk. 65 Burak *), Selahattin ** (Dk. 80 Recep *), Taner ** (Dk. 65 Temin **), Coşkun *

Çankırı Belediyespor: Serkan ***, Metin **, Ali Yakup ** (Dk. 83 Kemal ?), Lokman *** (Dk. 88 Ali Çelik ?), Gürkan ** (Dk. 57 Uğur *), Emre ***, Eşref ***, Furkan**, Tolga **, Taylan ***, Celal ***

Sarı kartlar: Dk. 10 Emre, Dk. 40 Eşref (Çankırı Belediyespor), Dk. 43 Hüseyin (Beypazarı Şekerspor)

Kırmızı kart: Dk. 85 Uğur (Çankırı Belediyespor)

Maçla ilgili olarak, öncelikle güzel bir hava ve futbol oynamaya elverişli bir sahaya çıkan ilk 11'lere baktığımızda, Çankırı Belediyespor'da Rıdvan'ın yokluğunu görürken, son haftaların golcü ismi Gürkan'ı da sahaya çıkan ilk onbirde görüyorduk.

Pazar günü Adıyaman deplasmanından puansız ayrılan Beypazarı Şekerspor, Türkiye Kupasında Karabükspor'u eleyerek gruplara kalmanın rehaveti içerisinde olsa gerekti ki, ilk yarı ilk atağını 20'nci dakikada gerçekleştirebildi.

Orta saha mücadelesinin çokça yaşandığı ilk yarının skoru, maçın da skoru olacağını gösteriyordu.

İKİNCİ YARI
Tribünlerde 500'ü aşkın Beypazarlı'nın izlediği maçta, iki elin parmakları sayısındaki Çankırı Belediyespor taraftarı, sahada en fazla sesi çıkan grup olarak kendisini gösteriyordu.

İkinci yarıya da takımlar aynı kadroları ile çıkmasına karşın, Beypazarı Şekerspor maçın 48. dakikasında Coşkun Yılmaz ile kalemizde önemli bir tehlike yaratıyordu.

Dakikalar 57'yi gösterirken son haftaların golcü futbolcusu Gürkan, yerini Uğur'a bırakırken, bizlerdeki ümitler de artıyordu.

Ve bu umutlarımızın tavan yaptığı dakika 69. Orta sahanın başarılı ismi Emre'nin pasıyla buluşan Lokman, rakip takımın defansını da geçerek girdiği ceza sahası içinden vurduğu sert şurt, iki direğin birleştiği çatala çarparak kale çizgisinin oyun alanına düştü. Dönen topa müdahale eden Furkan'ın durumu ofsayt olunca, Çankırı Belediyespor şansızlığını, ev sahibi takım Beypazarı Şekerspor da şansını yaşıyordu.

Maçta dakikalar ilerledikçe, ev sahibi takımın atakları daha da sıklaşıyor, tribünlerdeki taraftarı da giderek daha agresif hal alıyordu. Dakikalar 85'i gösterirken evsahibi takımın gelişen atağında ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Selahattin'in sert şutunu, kalecimiz Serkan iki hamlede çelerek önleyebiliyordu.

Serkan'ın uzun degajı ile birlikte topla buluşan Emre ve Uğur arasındaki pozisyonda kaybolan top, oyuna ikinci yarıda giren Uğur'u çileden çıkarıyor ve takım arkadaşına küfür bile ediyordu. Orta hakem Sefa Demir, duyduğu küfürden sonra cebinden çıkardığı kırmızı kartı Uğur'a gösterirken, takımımız sahada 10 kişi kalıyordu.

Bu dakikadan sonra ev sahibi takımın atakları artarak çoğaldı. Yapılan iki değişiklik ile zaman kazanmaya çalışan teknik kadro, maçın 4. hakeminin 5 dakikalık uzatmasını engelleyemedi!

Uzatmaların son dakikasında ceza sahamız dışında topla buluşan ev sahibi takımın forvet oyuncusu Coşkun'un sert şutu, kalecimiz Serkan'ı geçerek üst direkte patladı ve tekrar oyun sahasına döndüğünde, bizlere de derin bir "ooohhhh" çekmek kalıyordu.

Orta hakemin bitiş düdüğü bizlere derin nefes aldırırken, golsüz eşitlik ile deplasmanda alınan 1 puana sevinemiyorduk.

Neden mi! Uğur'un gördüğü kırmızı kart, kendisinin İskenderun D.Ç ve Yeni Malatya maçlarında takımda yer almayacağının işareti. Böylesi zorlu iki maçta oynayamayacak olan Uğur'a, "güzel kardeş, şu agresifliğini bir kenara bıraksan da, futbolunu oynamaya baksan" demekten de kendimizi alamıyoruz.

Beypazarı Şekerspor karşısında alınan 1 puanla Çankırı Belediyespor'un puanı 13'e çıkarken, grupta oynanan diğer maçların skorları ise şöyle:

Göztepe: 1 - Bugsaşspor: 1
Gebzespor: 0 - Bandırmaspor: 3
Bozüyükspor: 2 - Sarıyer: 1
Mardinspor: 0 - Çorumspor: 3
İskenderun DÇ: 2 - Adıyamanspor: 0
Alanyaspor: 0 - A. Sebatspor: 1
Turgutluspor: 2 - Hacettepe: 1
Yeni Malatyaspor: 0 - Körfezspor: 0

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler