Ukraynaya koşa koşa gidenler!

Ukrayna'ya koşa koşa gidenler!

Temmuz ayında KUZKA toplantısı için Ukrayna'ya giden Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı önceki gün Kurşunlu'daki toplantıya katılmadılar.

KUZKA'nın düzenlemiş olduğu gezi kapsamında Ukrayna'ya koşa koşa giden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, hafta başında Kurşunlu - Çavundur Termal Otelde gerçekleştirilen toplantıya katılmadılar.

HERKEZ ORADA, DİNÇ VE CANBAZ ORTADA YOK!

Bu ay Çankırı’nın ev sahipliği ile KUZKA ve OKAB  Yönetim Kurulu Kurşunlu Termal Otelde toplandı.

Çankırı'nın zirvesi Ukrayna yolunda
haberimizi okumayanlar için - TIKLA

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Vali Vahdettin Özcan Başkanlığında yapılan toplantıya; Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Sinop Valisi Dr.Ahmet Cengiz, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Koçoğlu, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Öztosun, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Erol Derici, KUZKA Genel Sekreteri Doç.Dr.Hüseyin Şen ve Ajans görevlileri katıldılar.

Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi böylesi önemli bir toplantıya aralarında Sinop ve Kastamonu Belediye Başkanlarının bulunmasına karşın Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç katılmadı.

UKRAYNA'YA KOŞA KOŞA GİTMİŞLERDİ

Oysa ki başta Belediye Başkanı İrfan  Dinç olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz Temmuz ayı içerisinde düzenlenen 4 günlük Ukrayna gezisine hiçbir mazeret göstermeden katılmışlar ve bilgi ve deneyimlerini bu gezide daha da pekiştirmişlerdi.

ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİ BİR DAHAKİ  TOPLANTIYA BIRAKILDI

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre Kurşunlu - Termal Otelde gerçekleştirilen KUZKA ve OKAB toplantılarının en önemli gündem maddesi "26 Ağustos’ta başvuruları sona eren, Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi tarafından değerlendirilen başarılı proje listelerinin görüşülüp karara bağlanması konusu" sözkonusu iki ismin olmaması nedeniyle gelecek toplantıya bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler