Ülke insanına 'pes' dedirten görüntü Çankırı'dan

Ülke insanına 'pes' dedirten görüntü Çankırı'dan

Çankırı'nın Orta ilçesi Yaylakent beldesinde 'bu kadarına da pes' dedirten bir olay medyadan geldi. Bir minibüsün arkasına bağlanarak taşınan kadını görenler insanlığın nerede kaldığını sorguladı.

Çankırı'nın Orta ilçesi Yaylakent beldesinde bu kadarına da pes dedirten görüntüler yaşandı. Bir aracın arkasına bağlanarak taşınan kadını görenler gözlerine inanamadı. Bir canı hiçe sayarak ölüme davetiye çıkaran bu eylemin bedeli ise peşin ödenirse sadece 687 lira.

Ülke insanına 'pes' dedirten olay Çankırı’da yaşandı. Görüntülerde İstanbul plakalı lüks bir minibüsün arkasında yük gibi bağlanmış bir kadın taşınıyor. İplerle sıkı sıkı bağlanan kadın bu halde kilometrelerce yol gidiyor. İnsan canını hiçe sayan ve ölüme adeta davetiye çıkaran bu görüntünün yaptırım bedeli ise 687 ile bin 376 lira arasında değişiyor.

2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu 65’inci maddesinde yer alan ‘gabari dışı yük yüklenmesi, taşınan yükün üzerine veya araç dışına yolcu bindirilmesi’ kapsamında cezalandırılan araç sürücüsü cezayı peşin ödemezse 916 ile bin 835 lira arasında maddi ceza alıyor.

İşte ülke insanına 'pes' dedirten o görüntüler:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler