Uluyazı kampüsü Mardinli bekçiye emanet!

Uluyazı kampüsü Mardinli bekçiye emanet!

Karatekin Üniversitesinde kadrolaşma öylesine hızlı ilerliyor ki, Uluyazı kampüsü dahi Mardinli güvenlik görevlisi tarafından korunuyor...

Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsü "Mardinli" güvenlik görevlisi tarafından koruma altında...

Karatekin Üniversitesi kuruluş günlerinde "Üniversite Çankırılı için bacasız sanayi olacak" düşüncesi ağır basarken, çok değil aradan geçen iki yıl zarfında adeta Çankırı insanı için "zulüm kapısı" olma yolunda hızla ilerlemekte.

uluyazi-kampus-bekci-resim-03.jpg

Sözcü18 haber merkezinin Uluyazı kampüsündeki çalışmaları yerinde görmek amacıyla yaptığı inceleme gezisinde karşımıza çıkan güvenlik görevlisinin "Yassah hemşerim! Giremezsiniz" (!) uyarısı ile karşılaşınca "Sen nerelisin?" sorumuza "Mardinliyim! Üç ay oldu geleli" (!) yanıtıyla karşılaştık.

KAMPÜS ALANINDAKİ ÇALIŞMALARDAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLA

Devamını anlatmaya gerek var mı bilmiyoruz ama, Uluyazı'da süren yoğun çalışmaların getirisi olan toz-duman arasında kalmamıza karşın yine de düşünmeden edemedik.

- Rektör'den ya da Dekan'lardan vazgeçtik de, Çankırı insanı "güvenlik görevlisi" dahi yetiştiremez bir durumda mı ki, Uluyazı kampus alanındaki görev yapan kardeşimiz Mardin'den gelerek işbaşı yapmış!

Çankırı insanı Rektör yetiştirememiş, İdari Mali İşler Daire Başkanı yetiştirememiş, Dekan yetiştirememiş, Öğretim Üyesi yetiştirememiş, Yemekhaneci yetiştirememiş, Güvenlik Şirketi kuramamış, kasabada müteahhit desen hiç yok! Bunun ötesinde Güvenlik Şirketinde çalışacak Çankırılı da yok!

Yok... Yok... Yok...

Çankırı insanı "verimlilik" ve de "yeterlilik" kapsamında sınıfta kalmış ki, Uluyazı'nın bekçisi 3 ay önce Mardin'den gelmiş!

ŞAPKAYI ÖNÜMÜZE KOYALIM VE AZ DA OLSA DÜŞÜNELİM!

Sözcü18 olarak Üniversite Rektörü Savaş'ın icraatlerinden ve oluşturduğu idari kadronun çok daha geniş kapsamlı olarak masaya yatırılmasından yana olduğumuzu belirtir, yaşanılan "ibretlik" konuyu duyarlı Çankırı insanımızla tartışmaya açıyoruz.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde neler oluyor!

Vedat Beki'nin "Rektör Savaş ve yönetim kadrosu hesap vermeli" yazısı için TIKLA

Hatırlatma: Öncelikli olarak belirtelim ki, mevcut durumdan vazife çıkararak kimse "şovenlik" ya da "dar bölge milliyetçiliği" başlığı altında yorum yaparak konuyu çarpıtma stratejisi içerisine girmesin...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler